PARCELA, expoziţie colectivă şi inaugurare ARTHUB Carol61

PARCELA ARTHUB Carol 61

ARTHUB Carol 61, cel mai nou spaţiu de producţie şi expunere artistică, se deschide oficial de Noaptea Albă a Galeriilor, pe 6 octombrie. Cu această ocazie,artiştii membri ai hub-ului şi-au pus amprenta pe diverse zone ale spaţiului înexpoziţia PARCELA.

Artiști: Elena Andrei, Anca Boeriu, Angela Bontaș, Mircea Dobrescu, Cristina Iacob, Andrei Jindiceanu, Tudor Luba, Luminița Mihai, Sofian Monumene și Laurențiu Năstasă, Maia Ștefana Oprea, Irina Petreanu, Răzvan Radu (+atelier deschis), Nona Șerbănescu, Anamaria Tudor, George Vasilescu, Samir Vancica (+ atelier deschis), Wams (+ atelier deschis).

PARCELA este un jocal luării în posesie și al exploatării spațiului prin mijloace artistice.
Preocupări diverse, teme diferite, mijloace individuale de raportare la spațiu, constrânse într-o formulă curatorială neconvențională care își propune orice, mai puțin uniformizarea.
PARCELA este o poză de grup, un stop cadru, un portret multifațetat, un puzzle de personalități ce au în comun faptul că, circumstanțial, într-o perioadă a dezvoltării lor artistice, sunt puse în situația de împărți același spațiu fizic, la care, evident, fiecare se raportează diferit.
Întrebările ce se pun și la care PARCELA ar putea încerca să răspundă privesc limitele personale, importanța proximității și a vecinătăților, a integrității artistice în preajma/interiorul grupului – fie el grupul constituit în mod asumat sau, ca în cazul ARTHUB, circumstanțial.

Event: https://www.facebook.com/events/232987403898492

ARTHUB Carol 61 este un spațiu multifuncțional oferit spre utilizare profesioniștilor din domeniul artei, managementului cultural și a industriilor creative, cu suprafețe destinate lucrului în comun,zone de lucru individuale şi spaţii de expunere şi de spectacole.
Adresa: bulevardul Carol I 61, la intersecţia cu Calea Moşilor, etajele 4 şi 5.