Grupul NOIMA Recent Paintings

NOIMA_Recent_Paintings_Ax_01
Grupul NOIMA Recent Paintings

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de înfrățire a orașelor Timișoara și Karlsruhe, Grupul NOIMA, (compus din pictorii Ciprian Bodea, Cosmin Frunteș, Dan Gherman, Andrei Rosetti, Sorin Scurtulescu), a reprezentat partea română în cadrul unui eveniment cultural.
Expoziția NOIMA intitulată „Recent Paintings” a fost vernisată pe data de 8 septembrie de la ora 19 în spațiul „V8 Plattform Für Neue Kunst” de pe strada Viktoriastrasse 8, din Karlsruhe.
Grupul NOIMA, a fost fondat în anul 2003 susținând până în prezent peste 30 de expoziții în România, Austria, Germania și Belgia.
http://noima.ro/
Expoziția din Karlsruhe este un eveniment susținut de Primăria orașului Karlsruhe, Primăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, V8 Plattform Für Neue Kunst, Fundația Interart Triade și Galeria 12-14 Contemporary din Viena.
Expoziția a făcut parte din evenimentul anual Galerientag Karlsruhe http://www.galerientage-karlsruhe.de/NOIMA_Recent_Paintings_Ax_21 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_17 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_16 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_15 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_12 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_11 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_10 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_09 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_08 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_06 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_07 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_05 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_04 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_03 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_02 NOIMA_Recent_Paintings_Ax_20