Utopia Urbană

Utopia UrbanăElite Art Club Unesco lansează înscrierile pentru  atelierele Utopia Urbană, prin care își propune să te facă să fii curios în legătură cu orașul în care locuiești, interesat să îi afli secretele și comorile și dornic să îți lași amprenta asupra lui. Te luăm în două tururi de împrietenire cu orașul, învățăm să vorbim aceeași limbă cu el și apoi îi arătăm cum poate să se pună mai bine în valoare.
După ce ne plimbăm prin oraș împreună, povestind despre ce și cum a fost, vă lăsăm pe voi să ne spuneți cum ați vrea să fie. Mâine, peste un an, șapte, sau două sute treizeci și doi. Și nu oricum, ci prin desene. Adăugăm în mix și 5 artiști care la final vor picta orașul vostru ideal în Piața Națiunilor Unite.

Pe 23 Septembrie, de la ora 9:30 te luăm într-un tur de explorare a memoriei urbane a Bucureștiului, cu monumentele și clădirile lui cele mai de preț (3 ore)
Pe 24 Septembrie, începând cu ora 9:30 vânăm toți pereții pictați din centrul Bucureștiului și vorbim despre cum arta deschide orașul către oameni (3 ore)
Pe 30 Septembrie, de la ora 9:30, reimaginăm orașul viitorului prin pictură și desen (până obosim)

Atelierele se adresează elevilor între 11 și 14 ani.

Pentru înscrieri trimiteți un mail la: andrada.rosu@eliteart.org sau sunați la 0732 518 773
Mai multe detalii pe www.eliteart-gallery.com/utopia-urbana

Proiect finanțat de Arcub în programul București – Oraș participativ
Parteneri: Ajungem Mari, Primăria Sectorului 4
Sponsor: PictorShop