ART TO GO – Cerasela Dragoș Avanu, Dana Nechita, Mihai Eugen Marinescu și Mihai Săndulescu @ Cosmopolis Plaza

ART-to-go
Asociația Culturală ARTAR vă invită în perioada 17 – 25 iunie 2017 la expoziția de pictură ART TO GO a artiștilor plastici Cerasela Dragoș Avanu, Dana Nechita, Mihai Eugen Marinescu și Mihai Săndulescu, curator Roxana Bărbulescu, ce va avea loc în Cosmopolis Plaza, Strada Europa nr.9 bis, Corp B magazin 003, Complexul rezidențial Cosmopolis.
Vernisajul expoziției a avut loc duminică, 18 iunie la ora 15.
În deschidere a luat cuvântul criticul de artă Roxana Bărbulescu.
Pe perioada acestui eveniment, în zilele 21, 23, 24 iunie, între orele 10 – 12, copiii sunt invitați să picteze alături de artistele Dana Nechita și Cerasela Dragoș. Participarea copiilor la orele de pictură este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile. Înscrierile pentru orele de pictură se fac la adresa office@opus.com.ro
“Art to go este un proiect al Asociației Culturale ARTAR, cu sprijinul Opus Land Development SA, creat cu scopul de a aduce arta în mijlocul comunității. El este dedicat tuturor iubitorilor de frumos cărora timpul sau programul nu le permite să ajungă într-o sală de expoziţie. Totodata proiectul îşi propune ca, în timp, arta de calitate să înlocuiască decoraţiunile de serie, fără personalitate, care sunt la îndemână, să creeze o stare de bine, să decoreze o locuință ori un spațiu de birouri sau să constituie un cadou deosebit. Ne dorim ca frumosul, bunul gust să devină o obișnuință în casa fiecăruia, la locul de muncă și în cadrul comunității, îmbunătățind astfel calitatea vieții.”
Roxana Bărbulescu – curator
www.artar.ro