Expozitia “Retrospectiv“ – Nica Michaela Craciun @ galeria Caminul artei

Uniunea Artiştilor Plastici din România – Filiala Pictură Bucuresti,vă invită la vernisajul expozitiei  “RETROSPECTIV“ a artistei plastice MICHAELA NICA CRACIUN, de la galeria Centrul artelor vizuale -parter (Caminul artei) din Bucuresti, str. Biserica Enei 16 din Bucuresti, miercuri 15 februarie 2017 ,orele 18. Expozitia este deschisa intre 14 si 27 februarie 2017.  Vă asteptăm cu interes.

Uniunea Artiştilor Plastici si Michaela Nica-Craciun

nica

Expozitia “Retrospectiv“ ce se va vizita intre 14 si 27 februarie avand vernisajul pe 15 februarie 2017,ora 18, la galeria Caminul artei-parter, va cuprinde ca intr-o retrospectiva,preocuparile mele plastice incepand cu anul 1958 si pana in prezent. La vernisaj va conferi critica Luiza Barcan.
Vor fi expuse lucrari in ulei,tehnici mixte, pastel si tapiserie. Frumusetea corpului uman a fost o preocupare principala pe toata perioada activitatii profesionale. Dansul si miscare sunt si ele prezente in compozitii. Ciclul “`Metamorfoze“ e redat in lucrari in tehnica uleiului dar si in pastel. Deasemeni expun si un ciclu de imagini cu pasaje urbane sau arhitecturale in care exista viata,mister ,surreal. Vor figura in expozitie in ulei pe panza sau carton,cateva portrete,peisaje sau flori din diverse perioade de activitate. Toate acestea la un loc reflecta o bogata imagine retrospectiva a creatiei mele-partiale- tinand seama de capacitatea salii de expozitie.
12 februarie 2017 , Bucuresti                   Nica Michaela Craciun
text michaela nica