Artistul plastic Ovidiu Cărpușor expune in Poiana Brasov

carpusor 01 carpusor 02
Avem deosebita placere sa va invitam in perioada februarie – aprilie 2017, in Poiana Brasov, unde puteti admira cea mai recenta expozitie personala de arta plastica, semnata Ovidiu Cărpușor.
In modernul spatiu expozitional din noul Centru de agrement si divertisment, deschis de curand in statiunea montana, in colaborare cu Primaria Brasov, artistul plastic Ovidiu Cărpușor etaleaza pentru prima data in Poiana Brasov 25 de lucrari executate in pensula si cutit de paleta in tehnicile: ulei, acrilic si acuarela. Creatiile artistului subliniaza ca tematica in general, frumusetea pura, sensibila si sublima a femeii – misterioasa totodata, surprinsa in diverse ipostaze ale fastului si balului, in antiteza cu viata simpla, cotidiana, deseori facand aluzie in lucrarile sale si la celebrul carnaval venetian.
Artistul plastic transilvanean Ovidiu Cărpușor, absolvent al Universitatilor de Arte Plastice si Restaurare din Florenta, Bucuresti si Sibiu, Doctor in Arte plastice si Decorative, totodata si specialist in restaurarea picturii de sevalet, prin creatile si participarile sale, a promovat in afara granitelor tarii noastre arta plastica romaneasca la Ambasadele si Institutele Culturale Romane din Austria, Franta, Ungaria, Australia etc, dar si la cel mai renumit si important Festival al artelor – International Art Fair din Rotterdam din septembrie 2016, unde au participat peste 200 de artisti din intraga lume. Ovidiu Cărpușor este singurul artist din tara care figureaza in muzeu alaturi de operele maestrilor Michelangelo si Rafael, intregind in mod fericit, pentru noi, astfel, prezenta romaneasca la Vatican.carpusor 03
Pictura lui Cărpușor a fost apreciata si elogiata in diverse expozitii in tara si in Austria, Olanda, Germaia, Franta, Spania, Japonia, Italia, Australia, etc. Ovidiu Cărpușor celebreaza impactul pe care-l are cu realitatea interioara si exterioara, devenind reflexul unei viziuni în care totul este integrat unui sistem dinamic, unei deveniri neîncetate. Indiferent de stilul abordat de-a lungul vietii sale de creator, Ovidiu Cărpușor face o pictura care expune doar o parte din elanul dezlantuirilor gestice si bataliilor care se dau între impulsul spontan al inspiratiei si rigoarea ordonatoare a imperativelor estetice.
In calitate si de Art Manager al Galeriilor de Arta „Transilvania” din Brasov, Ovidiu Cărpușor a promovat in ultimii 10 ani arta plastica romaneasca in diverse locatii in tara si in strainatate, reusind să fie activ atat pe scena nationala dar si internațională, să sporească vizibilitatea și accesibilitatea lucrarilor pe piata de artă și să încurajeze cooperarea și dialogul (inter)cultural atat intre colectionari, investitori cat si cu institutiile culturale. Ca si Consilier de investitii si autentificari in arta plastica, Ovidiu Cărpușor a mentinut o legatura pertinentă intre colecționari, contribuind constant la ascensiunea și sedimentarea pieței de artă contemporană din România, in investitii corecte in arta, dar și la ritualizarea si transparenta legăturii dintre public, colectionari si artiști, prin implicarea sa in organizarea diverselor evenimente artistice si culturale, expozitii si licitatii de arta.
Va asteptam cu drag sa vizitati expozitia personala a lui Ovidiu Cărpușor avand astfel si posibilitatea de a le achizitiona la preturi foarte bune, sub cotele sale de pe piata artei, obtinand totodata, o investitie imediata dar si satisfacerea unei placeri estetice de o inalta clasa.carpusor 05
Vernisajul, degustarea de vinuri, un mic concert, sampania si alte surprize in deschiderea oficiala – vineri, 10 februarie, orele 18.
Expozitia poate fi vizitata la Centru de agrement si divertisment din Poiana Brasov in perioada 3 februarie – 3 aprilie 2017, la etaj.

Deschis: Marti – Duminica, orele 12-22.

Intrarea libera !carpusor 06