Ionescu Mihai

corabii-la-mal mihai-ionescuNascut pe 26.04.1976 in Alexandria, Teleorman.
Activitatea artistica cuprinde printre participarile la numeroase expozitii personale si de grup organizarea unor expozitii de grup la Palatul Parlamentului considerate a fi printre cele mai mari ca anvergura. Cele trei editii Tablouri de Vis – 2011, Tablouri de Vis 2 – 2012, Tablouri de Vis 3 – Spectacolul continua – 2014 au promovat sute de artisti si au constituit evenimente culturale importante prin vernisajele tip spectacol pe care le-au promovat.
In 2014 a produs si a prezentat saptamanal emisiunea TV Zoom Cultural care a avut ca scop promovarea artistilor romani contemporani. A avut deasemenea alte aparitii in diferite emisiuni si showuri televizate.
Este deasemenea cel care a pus bazele celui mai mare site din Romania dedicat tablourilor – www.tablouri-de-vis.ro  site ce gazduieste zeci de mii de tablouri apartinand catorva mii de artisti romani.
Are lucrari in diferite patrimonii (Camera Deputatilor, etc) precum si in nenumarate colectii private atat din Romania cat si de peste hotare.sandramale ruine-in-campie peisaj-cu-barcute peisaj-colorat in-adancul-padurii citadina