Cea mai bună licitație Lavacow

Cea mai bună licitație Lavacow
Ion Tuculescu, Copilarie
Licitația aniversară Lavacow de seara trecută, 30 mai, confirmă tendințele actuale ale creșterii succesului comerțului cu artă online, înregistrând vânzări totale de peste 72.000 euro și o rată de adjudecare de peste 50%, devenind astfel cea mai bună licitație marca Lavacow și cea mai de succes licitație exclusiv online din România.
Reușita licitației a fost asigurată de o operă remarcabilă de Ion Țuculescu, “Copilărie (Peisaj din Ștefănești)”, adjudecată pentru 60.000 euro, dublul prețului de pornire. Opera provine dintr-o colecție privată din Italia și este însoțită de o scrisoare din partea soției artistului, Maria Țuculescu, care confirmă autenticitatea operei. Este cel mai bun rezultat obținut de un artist român într-o licitație exclusiv online și, totodată, un moment de memorat în lumea tranzacțiilor online cu artă românească.
Următoarea licitație Lavacow va avea loc online, pe 30 iunie, la ora 20:00, și va cuprinde opere de artă contemporană, inclusiv o selecție de lucrări a unor artiști internaționali de renume. Pentru mai multe informații, vizitați www.lavacow.com.