Workshop de ceramica @ Muzeul Vasile Grigore

layout afis_1_WORKSHOP (1) (1)rgb

Asociatia Culturala Many Colors si Muzeul Vasile Grigore – pictor si colectionar, va invita, pe 26 martie 2016 si 2 aprilie 2016, intre orele 11.00 – 15.00, sa participati la workshop-ul de ceramica sustinut de artistele Oana Maria Stoica si Simona Antoniu, care va avea loc la Muzeul Vasile Grigore,  Str. Maria Rosetti nr. 29, sector 2, Bucuresti.

Arta placutelor decorative din ceramica este cunoscuta din cele mai vechi timpuri, acestea fiind folosite atat in arhitectura, cat si in decorul interior. Abordarea acestei teme reprezinta un prilej de descoperire a unor mici secrete, de întelegere a trecutului si poate de a gasi o nouă utilizare a acestora in prezent.
Workshop-ul se adreseaza publicului cu varste cuprinse intre 10 si 40 de ani, propunandu-ne o intalnire cu materialele, instrumentele si tehnicile de lucru specifice ceramicii. Participantii vor avea ocazia sa parcurga toate etapele realizarii unui obiect din ceramica, creand obiecte decorative parietale din gresie glazurata, arse la temperaturi inalte.

Workshop-ul este realizat in cadrul proiectului cultural Faţetele Hiperconectivităţii/The Facets of Hyperconnectivity si finantat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein si Guvernul Romaniei, prin Programul PA17/RO13 Promovarea diversitatii in cultura si arta in cadrul patrimoniului cultural european (www.fonduri-diversitate.ro).

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Relații și rezervări:
Simona Antoniu, Asociatia Culturala Many Colors
Tel. 0728805889
E-mail: antoniusimona@gmail.com