Evenimente artistice și de dezvoltare personală @ Alandala Cafe

Atelier ConstelatiiIndeplinirea dorintelor depinde de mai multi factori personali, interiori sau exteriori, cunoscuti sau necunoscuti.
Ea poate fi influentata de energia investita, conjunctura si resursele necesare. Uneori e nevoie sa renuntam la ceva ca sa facem loc pentru ceva nou, sa ne impacam cu trecutul ca sa putem imbratisa viitorul.

In atelierul pe care il propun Sambata, 13 februarie, participantii pot lucra prin Metoda Constelatiilor asupra temelor sau dorintelor personale. In acest fel se poate vedea ce implicatii cunoscute sau necunoscute pot influenta realizarea dorintei.

Aceasta este o metoda inedita prin care poti vedea care sunt obstacolele in calea indeplinirii dorintei tale precum si resursele care iti stau la dispozitie. Prin constientizarea lor poti face un pas spre indeplinirea dorintei tale.

In atelier se lucreaza in grup si poti sa participi direct prin lucrarea temei tale personale sau ca asistent.

Daca te afli in impas, acest atelier te poate ajuta sa faci o alegere.

Facilitator : Liliana Gianina Chiticiuc. Consilier dezvoltare personala. Psiholog. Terapeut format in terapii complementare si in Constelatii Familiale. Formatori : Alberto Iturbe, Dorina Mocanu, Jutta von Tenkel, F. Ruppert.

Participarea ta: 100 ron ( sau cu confirmare de participare pe email: alandala.cafe@gmail.com costul va fi de 80 ron
Link: https://www.facebook.com/events/116864475366841/
Atelier de Mandale
Mandalele sunt “cercuri sacre” sau recipiente ale esentei. Ele sunt organizate in jurul unui centru, care are capacitatea de a atrage si focaliza atentia dinspre exterior inspre interior.

Te invit miercuri, 10 februarie 2016, de la ora 19 in Alandala sa descoperim impreuna lumea mandalei. Dupa ce facem cunostinta cu ea si ne interiorizam, ne stabilim intentia si o coloram asa cum simtim, lasandu-ne purtati de armonia dintre forma si culoare, de o experienta care ne imbogateste, hraneste si calmeaza.

Acesta este primul atelier dintr-o serie de 4 intalniri saptamanale care au ca scop explorarea diferitelor modalitati de lucru cu mandala.

Facilitator: Oana Alexandru, psiholog si consilier de orientare jungiana
Durata atelier: 2 ore jumatate
Donatie sugerata: 40 lei
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr.70
LINK: https://www.facebook.com/events/521347391379796/

Inscrierea la atelier se face la telefon: 0740787074 sau la adresa de email: papeemoee@gmail.com
Pictura pe Sticla
Roxana Cernea aka Pictez Pereti Boutique vine la Alandala cu un atelier de pictura pentru cei mici.

Tema atelierului va fi Pictura pe sticla iar participantii vor putea pleca acasa cu un tablou realizat de ei.
Toate materialele necesare vor fi incluse iar Roxana va trasa conturul tabloului pentru a facilita realizarea acestuia.

Data: 14 februarie
Ora 16:30 – 18:00
Cost: 50 ron (materialele incluse)
Varsta minima : 3 ani

Roxana are o experienta bogata in lucrul cu copiii ca educator si ca trainer la propria sa Școala de Pictură – Pippolino Arte –

Despre Roxana puteti citi aici:
“Pe langa peretii pictati sau buticul de lucruri handmade la care mai lucram in timpul liber, am reusit sa pun bazele unui vis mai vechi. Sa am propria scoala de pictura facuta in maniera in care vad eu arta. Si nu ma refer la arta aceea din carti plina de teorii, ma refer la arta pe care o simti atunci cand privesti un rasarit de soare si ramai incantat de culorile date de univers.
Ideea acestei scoli a pornit de la o puternica dorinta launtrica de a ma exprima prin culori, forme, texturi si de la incantarea deosebita pe care o avem atunci cand chiar cream impreuna cu cineva. Pentru ca a impartasi e un lucru minunat, invit pe toata lumea la relaxare, experimentare si buna– dispozitie intr-un cadru prietenos si vesel, atat pe cei care picteaza din când în când și vor sa faca din asta o matca in care sa isi aduca energiile creatoare, dar si pe cei care poate nu au mai pictat din copilarie.
Toate cursurile au rolul de a trezi trăirile, creativitatea, inspirația, iar eu voi picta alături ei! ”
https://pictezpereti.wordpress.com/

Acesta e primul atelier dintr-o serie de ateliere de creatie destinate celor mici.
Curs Copii Teatru
Actriţa Bianca Hedeş vă invită la Alandala, la primul modul de actorie, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani.
Cursurile ,,Micul Actor” se vor desfăşura în fiecare duminică, în intervalul 14:30 – 15:30, timp în care cei mici se vor putea familiariza cu noţiunea exerciţiilor de vorbire corectă şi asumată, extrase din singurul manual de dicţie pentru copii din România, ,,Strafurnica şi prietenii săi” de Carmen Ivanov.
Desigur că nu vor lipsi jocurile de dezvoltare personală, scenetele de improvizaţie, menite să transforme emoţiile copiilor în unele constructive, fără să mai existe teama de a împărtăşi cu noi temerile lor, pasiunile, interesele, sursele de unde au căpătat tot soiul de cunoştinţe, etc.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări:
0731562530 Florin Cristian
miculactor@yahoo.com

https://www.facebook.com/MiculActor13579/?fref=ts
LINK: https://www.facebook.com/events/1524915234474931/
Atelier- Dans Terapie
Ce se poate face cu o întrebare: se poate întreba, se poate răspunde, se poate trăi…dar se poate dansa?
Cum ar fi să ne dansăm întrebările și să le lăsăm să vorbească direct corpului nostru? Ne-ar aduce asta o perspectivă nouă asupra a ceea ce vrem de fapt să știm?

Vă invităm JOI, 11 februarie, la Alandala, să facem împreună o mică degustare a mișcării ca instrument de cunoaștere.
URL: https://www.facebook.com/events/1090715094294723/

Disclaimer: acesta este un atelier ce foloseste instrumente de dans-terapie. Fiecare participant este responsabil pentru siguranța sa în propria sa călătorie.

Despre facilitator:
Loredana practică de mulți ani diverse stiluri de dans și mișcare, de la Aikido și Tai Chi, la Irish, Tango argentinian, contact improvization și dans contemporan. Este absolventă a facultății de psihologie Paris 8 și se află actualmente în formare în domeniul dans-terapiei.

Participarea ta: 30 ron ( sau cu confirmare de participare pe email:alandala.cafe@gmail.com 25 ron)