Steagul lui Avram Iancu, vandut pentru 105 mii euro

Drapel de lupta Avram IancuComunicat Artmark:

Avram Iancu suntem toți
Așa s-a simțit din sala roșie a Palatului Cesianu-Racoviță aproape de miezul nopții trecute. Emoții copleșitoare, tensiuneîn creștere, adrenalină, așteptare, speranță, pulsul celor prezenți începe să bată în același ritm.
5.000 euro
10.000 euro
50.000 euro
100.000 euro
105.000 euro. O dată. De două ori. Ultima strigare. De trei ori 105.000 euro pentru paleta online 3128. Adjudecat! Iar sufletul tuturora tresare odată cu bătaia ciocanului de licitație.
Seara de 3 februarie ne-a făcut să retrăim cu intensitate mândria de a fi român și sperăm că acesta a fost doar un început. 105.000 euro pentru Drapelul unei legiuni a lui Avram Iancureprezintă valoarea tehnic-maximă care a fost oferită.
Însă valoarea adevărată, simbolică, națională este inestimabilă, intraductibilă în cifre pentru noi toti, pentru tot timpul.
Casa Artmark se simte onorată că a avut șansa să scrie un moment din istoria națiunii și mulțumește tuturor celor prezenți pentru că au ales să cinstească amintirea și spiritul lui Avram Iancu – eroul național. Drapelul va rămâne în România și, mai mult decât atât, sperăm că va rămâne în Ardeal, unde va putea fi admirat de românii de pretutindeni.
Rezultatele integrale ale licitațiilor de miercuri, 3 februarie, pot fi consultate online, pe http://artmark.ro/.  Să nu uităm seara de 3 februarie 2016! A fost seara în care noi, cei de acum, am simțit o fărâmă din ce simțeau moții cu adevărat atunci când Avram Iancu le spune: “Voi sunteți poporul”!