AGERPRES devine distribuitor de fotografie al Associated Press (AP)

ap agerAGERPRES devine distribuitor de fotografie al Associated Press (AP)

AGERPRES devine, începând cu luna ianuarie a anului 2016, distribuitor de fotografie al prestigioasei agenții de presă AP, având dreptul de revânzare a fotografiilor către toate publicațiile din România. Este vorba despre „AP Images Archive”, platformă care conține sute de mii de fotografii actuale și istorice și care ilustrează cele mai importante știri de la nivel internațional, în fiecare zi, dar și despre „AP European Photostream”.
Parteneriatul cu Associated Press oferă Agenției Naționale de Presă posibilitatea de a pune la dispoziția mass-media românești un nou portofoliu de fotografii la cele mai înalte standarde de calitate ale fotojurnalismului. Astfel, AGERPRES îşi continuă misiunea de a informa prompt şi obiectiv, oferind presei din România posibilitatea de a se conecta în permanenţă la ştiri şi materiale jurnalistice de calitate.
Mai mult, toți abonații fluxului de fotografie al AGERPRES beneficiază de acces la cele două platforme ale AP.
Pentru a putea cumpăra fotografiile AP, cei interesați pot contacta Direcția Marketing la adresa de e-mail: marketing@agerpres.ro.

Despre AP
Associated Press (AP) este una din cele mai mari agenții de știri din lume, fiind fondată în anul 1848, la New York. AP a primit, de-a lungul timpului, numeroase premii, dintre care 51 de premii Pulizer, 31 fiind câștigate datorită fotografiilor sale. Chiar și în era digitală, AP rămâne una dintre cele mai de încredere surse de informare din lume.

Despre AGERPRES
Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior.
Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.