ȘONA LUI ȘTEFAN CÂLȚIA joi, 10 decembrie Kube Musette

ȘONA LUI ȘTEFAN CÂLȚIA
joi, 10 decembrie
Kube Musette

Invitatie Finisaj Sona lui Stefan Caltia
Am bucuria de a vă invita la finisajul expoziției “Șona lui Ștefan Câlția”, joi, 10 decembrie, începând cu orele 17.00, în spațiul Kube Musette, pe Calea Victoriei 114.

De la orele 17.00, evenimentul vă propune o întâlnire cu artistul Ștefan Câlția prin cele 10 serigrafii dedicate “Fierăriei lui Lazăr” inaugurată în vara anului curent în satul Șona, dar și prin prezența artistului în cadrul unei discuții despre proiectele din Șona. De trei ani, Ștefan Câlția împreună cu Galeria Posibilă și Asociația Sătească “Șona Noastră” realizează proiecte care aduc sătenii laolaltă întărind astfel comunitatea sătească.

La finisaj lansăm cele mai recente serigrafii realizate de Ștefan Câlția, prin achiziționarea cărora, cu suma de 300 lei, contribuiți la proiectele Asociația Sătești “Șona Noastră” (în imagini):

​Fierăria lui Lazăr IX, 50  exemplare
​Fierăria lui Lazăr X, 50 exemplare

De la orele 20.00 are loc intervenția sonoră a Trei parale, prieteni ai satului Șona.

În cadrul evenimentului expunem sculptura realizată, în rezidență la Șona, de Matei Avramescu, “În care se arată imaginea ce i se-arată domnului W.”

Totul se întâmplă la un ceai îndulcit cu miere din Șona, realziată de familia Tămaș și care poate fi achiziționată în cadrul expoziției: miere de mană, miere de salcâm cu păducel, miere polifloră şi miere de salcâm cu răpită.

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/1494896234147178/

Vă aștept cu drag,
Matei Câlția