DANAARTGALLERY COLLECTION / GALERIA ODEON

afis 2015DANAARTGALLERY COLLECTION / GALERIA ODEON

DanaArtGallery vă prezintă în cadrul Galeriei Odeon, Calea Victoriei nr. 40-42, București , o expoziție variată și bogată care cuprinde un număr de picturi din colecția galeriei.
Cu această ocazie DanaArtGallery va lansa oficial varianta în limba engleză a site-ului.
Artiștii expozanti sunt : Adriana Vasile, Adrian Preda, Ana Petrovici Popescu, Andreea Rus, Angela Szabo, Antoaneta Zoltan, Bogdana Contraș, Cornelia Gherlan, Dominic Vîrtosu, Daniela Zbarcea, Dan Isailă, Daniel Crăciun, Delia Orman, Eugen Vasile Iovan, Franz, Gallo, Gabriela Aniței, Iulia Morcov, Marie Hélène Fabra, Silvia Trăistaru, Vasile Tolan.
Picturile care vor fi expuse în acest context aparțin unor perioade diferite, o parte din picturile selectate fiind realizate în timpul  rezidențelor de artă organizate de DanaArtgallery in 2014 și de DanaArtGallery împreună cu Fundația Domeniul Otetelișanu în 2014 și 2015. Deși zonele geografice în care aceștia și-au desfasurat activitatea au fost diferite, Iași pe de o parte și Benești, Jud. Vâlcea pe de alta parte, apare o trasatură comună a tuturor lucrarilor expuse aici și aflate în colecție și anume studiul naturii si al omului în raport cu natura.

Expoziția se poate vizita  între datele 11 decembrie 2015 – 30 ianuarie 2016, înainte de spectacolele de la Sala Studio a Teatrului Odeon sau prin programare la tel. 0724 271 723.

Vernisajul va avea loc pe data de 14 decembrie 2015, ora 19:00.
Detalii pe www.danaartgallery.ro .