Povești de succes spuse de liderii înșiși la „Leadership și performanță”, ediția a II-a – 30 octombrie 2015

Afis Leadership_png.pdfPovești de succes spuse de liderii înșiși la „Leadership și performanță”, ediția a II-a – 30 octombrie 2015

Nenumărate sunt cărțile și articolele care vorbesc, în zilele noastre, despre succes și despre cum au atins și și-au menținut performanțele cei pe care îi considerăm lideri în variate domenii de activitate.

Totuși, niciuna dintre așa-numitele rețete de succes din cărți nu sună la fel de autentic precum poveștile de viață, spuse cât mai direct, pe nepregătite, de liderii înșiși.

De aceea, cea de-a doua ediție a evenimentului „Leadership și performanță”, care va avea loc la Hotelul Sheraton, pe 30 octombrie, de la ora 18:00, își propune să-i provoace să vorbească despre carierele lor pe următorii oameni cu statut de lider în diplomație, afaceri și arte: Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România; Angela Filote, Șeful Reprezentanței Comisiei Europene; Cătălin Crețu, Director regional Visa Europe; Tiberiu Soare, dirijor; Irina Wagner, Wagner Arte; și Florentina Voichi, artist plastic.
Photo cover pentru Facebook
Cum au reușit? Știau când au pornit la drum unde vor ajunge? De de au ales o cale și nu alta? În ce măsură au urmat sfaturile părinților și ale apropiaților ori au apelat mai mult la instinctele proprii? S-au bazat mai mult pe inspirație sau pe eforturi susținute?

Unor asemenea întrebări li s-au oferit răspunsuri, având mare priză la publicul preponderent tânăr – format din diplomați, manageri și antreprenori la studenți – cu ocazia primei ediții a evenimentului „Leadership și performanță” organizat de revista noastră la Hotel Radisson, pe 27 noiembrie 2014.

Anul trecut, au acceptat provocarea de a răspunde la întrebările moderatorilor, Ovidiu Nahoi și Bogdan Munteanu, precum și ale publicului: Dragoș Neacșu, CEO Erste Asset Management; Dorin Ștefan, arhitect; Julia Kristensen, antrerpenor, proprietar al Casa Frumoasă Stores; și Francisc Chiuariu, pictor.

Participarea la eveniment se face pe bază de confirmare prealabilă la adresa de e-mail: cm@theartofliving.info Banner orizontal 728x80 Animatie .gif banner colectiv 588x100_p7 Animatie .gif banner colectiv 588x100_p6 Animatie .gif banner colectiv 588x100_p5 Animatie .gif banner colectiv 588x100_p4 Animatie .gif banner colectiv 588x100_p3 Animatie .gif banner colectiv 588x100_p2 Animatie .gif banner colectiv 588x100_p1În această toamnă revista The Art of Living organizează cea de a doua ediție a evenimentului „Leadership și performanță”
Revista The Art of Living organizează vineri, 30 octombrie, ora 18:00, evenimentul “Leadership și performanță”, ediția a II-a la Hotel Sheraton din București.
Evenimentul are ca scop aducerea în prim-plan a ceea ce înseamnă provocările, oportunitățile și deciziile pe care s-au bazat cariere de excepție fie că este vorba despre diplomație, afaceri, artă sau muzică.
Conferința va fi moderată de jurnaliștii Ovidiu Nahoi și Bogdan Munteanu iar printre invitați se vor număra : Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România; Angela Filote, Șeful Reprezentanței Comisiei Europene; Cătălin Crețu, Director regional Visa Europe; Tiberiu Soare, dirijor; Irina Wagner, proprietar Wagner Arte; și Florentina Voichi, artist plastic.
Evenimentul urmărește linia revistei The Art of Living care este deja, printre cunoscători, un brand recunoscut pentru statutul său exclusivist, imaginea și calitatea editorială. Mai exact evenimentul se adresează în general publicului educat, cunoscător și pasionat de cultură în general și de ultimele tendințe pe diverse domenii în particular. Dezbaterea are porțile deschise pentru aproximativ 100 de participanţi.
Printre întrebările care se doresc a fi adresate în această ediție se vor regăsi și acestea: „Cum au reușit? Știau când au pornit la drum unde vor ajunge? De de au ales o cale și nu alta? În ce măsură au urmat sfaturile părinților și ale apropiaților ori au apelat mai mult la instinctele proprii? S-au bazat mai mult pe inspirație sau pe eforturi susținute? ”
Anul trecut, au acceptat provocarea de a răspunde la întrebările moderatorilor și ale publicului: Dragoș Neacșu, CEO Erste Asset Management; Dorin Ștefan, arhitect; Julia Kristensen, antrerpenor, proprietar al Casa Frumoasă Stores; și Francisc Chiuariu, pictor.
The Art of Living, ediție specială dedicată Festivalului „George Enescu ”. În sală se va distribui și numărul 12 al revistei The Art of Living, ediție specială bilingvă română-engleză realizată împreună cu organizatorul festivalului Enescu, Artexim, include o serie excepțională de interviuri cu dirijori și soliști internaționali: Zubin Mehta, Sir Simon Rattle, Murray Perahia etc., prezentări ale unora dintre cele mai mari orchestre ale lumii, selecții biografie ale unora dintre dirijorii și soliștii contemporani de marcă, o secțiune dedicată istoriei festivalului cu inserții de
cronici vechi despre festival. Melomanii pot găsi revista în Galeria The Art of Living, la standurile Cărturești și Humanitas și în țară in cadrul acelorași trusturi media și rețeaua OMV.
Despre revista The Art of Living
The Art of Living este o revistă bilingvă trimestrială lansată în România în noiembrie 2012. Revista este sursa unor povești extraordinare ce aparțin unor oameni remarcabili și prezintă cele mai noi știri în materie de artă, afaceri, cultură, restaurante, divertisment, design interior, bijuterii, imobiliare, sport și turism.