“TIMP – TIMPURI“ LA GALERIA CALEA VICTORIEI 33

invitatie FINAL“TIMP – TIMPURI“ LA GALERIA CALEA VICTORIEI 33
Elena SURDU STANESCU şi Ruxandra PAPA expun între 13 oct. – 1 nov. la Galeria de Artă Calea Victoriei 33 din Bucureşti, în organizarea Asociaţiei Butescu Art Studio in parteneriat cu Teatrul de Revistă „C. Tănase”.
Vă aşteptăm miercuri, 14 octombrie, la orele 19.00 la intâlnirea pe care cele două artiste o propun pentru a vernisa impreună expoziţia de sculptură şi pictură şi a schimba impresii despre lucrările prezente pe simeze.
In deschidere va vorbi dna. Adina Nanu, Profesor Dr. in Istoria Artei.
X X X
„Sculpturile Elenei Surdu Stănescu ar putea fi numite solilocvii despre frumuseţe, într-atât de prezentă este îmbinarea capacităţii de a construi, de a armoniza volumele în spaţiu şi tendinţa de a le şlefui, de a le conferi preţiozitatea unor orfevrării…” (Marina Preutu – critic de artă) „Sculptura Elenei Surdu Stănescu trăieşte şi respiră credibil şi superb prin ea însăşi, plină de energie, dinamism şi senzualitate” (Corneliu Antim-critic de artă)
X X X
“Ruxandra Papa … ne infăţişează un stil artistic matur, original, cizelat cu seriozitate. Picturile sale, redau lumea interioară a artistei, indemnând privitorul la meditaţie, la pătrunderea intr-o atmosferă aparent enigmatică. In arcadele construcţiilor, in vastele spaţii ale naturii, in lumina solară, artista caută argumentele propriilor sale gânduri, incercând a defini ipostaze ale omului in univers. Autoarea ne convinge că insăşi obiectele reprezentate au un “suflet”, o viaţă evident…” (MIRCEA DEAC – critic de artă)
X X X
afis SURDU PAPA 002