Contemporanii sprijină licitația din cadrul eventului „Iluminare în roz”, ediția a 15-a Facultatea de Medicină, 01 octombrie 2015

Contemporanii sprijină licitația din cadrul eventului „Iluminare în roz”, ediția a 15-a
Facultatea de Medicină, 01 octombrie 2015
contemporanii_renasterea_pt_maria_pasc

Joi, 1 octombrie 2015, Fundația Renasterea, găzduităFacultatea de Medicină, organizează a 15-a ediție „Iluminare în roz” – simbol al luptei împotriva cancerului de sân, sub sloganul „Donează Sănătate. Donează Frumusețe”.
Asociația Făuritori, în cadrul Proiectul Contemporanii, prin parteneriatului cu organizatorul, doneazăcinci lucrări de artă în cadrul licitației fără strigare derulată în cadrul evenimentului. Lucrările sunt semnate de artiștii plastici Teodora Coltofean, Ioana Crăciun Dobrescu, Elisabeth Ochsenfeld, Ana Petrovici Popescu și Alina Rizea Gherasim .
Lumina Roz va fi declanșată de Andreea Esca, Ambasador al Fundației Renașterea și de Corina Caragea, donator în proiectul Vieți Impletite, proiect de donare de păr pentru efectuarea de peruci în beneficiul pacientelor diagnosticate cu cancer.
________________________________
Contemporanii este un proiect initiat si derulat de Asociatia Fauritori care isi propune valorizarea Culturii romanesti actuale prin favorizarea actului de creatie, abordat intr-o perspectiva unitara cu creatorul. Proiectul Contemporanii are ca obiectiv organizarea si sustinerea de activitati artistice si socioculturale: schimburi culturale internationale, tabere de pictura, expoziţii, pentru educarea sensibilităţii estetice a publicului.

Echipa Contemporanii,
www.contemporanii.org
facebook.com/contemporanii
contact@contemporanii.org