„From Rajahstan to Balkan“ – Serena Luna Raggi si Paul Hitter @ Galeria Artxpert

FROM_RAJASTHAN_2_BALKAN_POSTERComunicat de presa „From Rajahstan to Balkan“

Galeria Artxpert are deosebita placere de a va invita Sambata, 25 iulie, incepand cu orele 20 la o intalnire intre doi artisti si o calatorie vizuala exceptionala, din India, trecand prin Persia, Turcia, si ajungand in Balcani. Cei doi artisti,  Serena Luna Raggi si Paul Hitter, imbina perfect, cele doua energii planetare, masculina si feminina, delicatetea personajelor artistei italience fiind completata de forta din tablourile pictorului roman. Cei doi au in comun pasiunea pentru cultura Roma, pasiune ce da nastere unor tablouri colorate intens, pline de detalii, in care visarea,frumusetea, melancolia completeaza armonios spiritul salbatic, liber, focul si sangele fierbinte.
SERENA_LUNA_RAGGI
Despre Serena Luna Raggi
Artista originara din Bologna, unde a urmat cursurile Academiei de Arta, se inspira in lucrarile ei din Miniaturile Indiene si Persane, foloseste o tehnica mixta de culori de ulei, acuarela, pastel si acrilic, pe un suport de hartie. Artista calatoreste intens, si deseori vom vedea in lucrarile ei, comorile adunate in timpul acestor calatorii: bijuterii, stofe, simboluri, si mai ales povestile oamenilor intalniti.
Pasionata de arta orientala, de la miniatura persana la decorurile indiene si la iconografia bizantina, toate acestea se imbina in imaginea femeii ancestrale pe care o regasim in lucrarile Serenei Luna Raggi.
Artista a avut expozitii personale in Roma, Milano si alte orase italiene, aflandu-se la prima expozitie in afara tarii.

Site personal Serena Luna Raggi: http://serenalunaraggi.tumblr.com/
SERENA_LUNA_RAGGI_3 PAUL_HITTER (2)
Despre Paul Hitter
Paul Hitter este un pictor roman, nascut in 1982, care il are ca Maestru pe artistul Matei Serban Sandu. A studiat la Academia de Arta din Munchen in clasele artistilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel.
Pana in prezent, a expus in expozitii personale si de grup in: Bucuresti, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.
In prezent, traieste in Romania si in Statele Unite ale Americii.
Site-ul de prezentare Paul Hitter: www.paulhitter.com
PAUL_HITTER3
Despre Galeria ArtXpert
Galeria ArtXpert este o galerie infiintata in anul 1990, avand un sediu in Bucuresti si unul in Pasadena, California. Galeria reprezinta exclusiv urmatorii artisti: Matei Serban, Paul Hitter, Traian Filip, David Sandu, Vasile Grigore, Jason Crum, Cornel Lazia.
Site-ul galeriei: http://artxpert.net/

Parteneri: VICE, B24 FUN, Artindex, Urban.roSERENA_LUNA_RAGGI1

Intrarea Libera