”Salon pestriț” @ Galeria Quadro

Vernisaj: vineri, 26 iunie, ora 19:00
27 iunie – 29 august
unnamed
Stimați colecționari și colaboratori!

Expoziția noastră de vară dorește să accentueze schimbările petrecute în ultimul an în profilul galeriei.
Apropiindu-ne de șapte ani de activitate, ne propunem să ne orientăm din ce în ce mai mult spre arta contemporană. În decursul ultimilor doi ani am început să promovăm valori create astăzi în România prin intermediul participărilor la târguri și expoziții. Ne mândrim cu reușite încurajatoare, pe care dorim să le consolidăm prin recunoașterea artiștilor reprezentați.

Pe de altă parte, suntem convinși că valori ascunse apar mereu datorită comerțului și, fiind loiali colecționarilor și publicului nostru, dorim să asigurăm continuitate în comercializarea și promovarea valorilor artei clasice și moderne, activitate definitorie pentru Galeria Quadro încă de la înființare.
Astfel, platforma online www.quadroshop.ro , care substituie licitațiile, este menită să vă pună la dispoziție în permanență lucrări de artă clasică și modernă.

Câteva din beneficiile oferite de QuadroShop:

puteți fi anunțat automat când lucrările artiștilor preferați de dumneavoastră apar pe site;
lucrările pot fi cumpărate imediat, la preț fix;
transportul în țară este gratuit;
autenticitatea lucrărilor este garantată nelimitat;
în cazul transportului și exportului în străinătate vă putem oferi consultanță gratuită și efectuarea contra cost a procedurilor.

SALON PESTRIȚ – titlul sugerând că este vorba despre opere care sunt filtrate doar calitativ, nu neapărat tematic sau stilistic – prezintă, până la sfârșitul lunii august, la Galeria Quadro, acele lucrări care pot fi cumpărate direct de pe QuadroShop. Pe parcursul acestor două luni expoziția va fi în permanentă schimbare: locurile lucrărilor vândute vor fi ocupate de lucrări noi. De asemenea, în cadrul Salonului vom organiza și microexpoziții, cu selecții din opera unor maeștri moderni. Aceste noutăți vor apărea în același timp și pe QuadroShop.

Pentru a fi siguri că aflați despre apariția unei noi lucrări a unui artist preferat, vă invităm să introduceți artiștii favoriți la secțiunea “Artiștii mei” în contul dumneavoastră de pe Quadroshop.

Sperăm ca aceste noutăți să vă fie pe plac și să îmbogățească vara dumneavoastră!

Sebestyén György SZÉKELY
director, Galeria Quadro

Vlad COMȘA
responsabil proiect, QuadroShop

Pentru informații și achiziții:
Vlad Comșa (0040) 745 572 232
vlad.comsa@quadroshop.ro

Puteți urmări noutățile și pe facebook sau pe instagram: #quadroshop #medleysalon

Programul expoziției:
marți – sâmbătă | 10:00–13:00; 14:00–18:00