Periplu clasic cu Adrian Naidin la Muzeul Theodor Aman, Joi, 18 iunie, de la ora 19:00

image002bPeriplu clasic cu Adrian Naidin la Muzeul Theodor Aman

Adrian Naidin revine la Muzeul Theodor Aman!

Joi, 18 iunie, de la ora 19:00, Muzeul Municipiului Bucureşti vă invită la Muzeul Theodor Aman pentru o nouă seară muzicală alături de Adrian Naidin!

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduţa”, la clasa prof. Gabriela Todor şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secţia Violoncel şi Muzică de Cameră. S-a perfecţionat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky.

A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 şi 2003 a colaborat cu Teatrul Naţional Bucureşti pentru muzică de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti. Colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman” (un proiect al americanului Shia LaBeouf), Adrian Naidin este un muzician complet: compune, interpretează şi reinterpretează muzică de jazz, clasică şi folclor.

„Pentru entuziasmul cu care îşi poartă publicul prin muzica universală, de la Bach la Phoenix şi de la Paganini la Michael Jackson, pentru tehnica desăvârşită pe care o foloseşte în experimentele sale acustice inedite, pentru spectacolele unice de world music, cu influenţe din majoritatea genurilor muzicale, Jurnalul Naţional l-a declarat pe Adrian Naidin: Omul Zilei.”

Preţ bilet intrare 16 lei.Afis Periplu clasic cu Adrian Naidin