Expoziţia “Rendez-Vous cu Arta” se prelungeste până pe 3 iunie

DSC_0493

Expoziția de pictură ”Rendez-vous cu Arta” semnată de Laura Lucia Mihalca, găzduită de către Ceainăria Rendez-Vous Floreasca, se prelungește până pe 3 iunie inclusiv.
Proiectul reprezintă cea mai recentă serie a artistei, fiind o expoziție inedită ce invită publicul să redescopere unicitatea naturii. Într-o atmosferă cu parfum de ceai, publicul poate observa, în spatele peisajelor sensibile și vii, pasiunea artistei pentru natură şi culoare.
Revedeți aici interviul luat tinerei artiste la vernisaj: www.youtube.com/watch?v=xVmM_2U7c8g.
În plus, 1 Iunie se sărbătorește cu suflet de copil în Grădina de Ceai Rendez-Vous.
La orele pranzului Rendez-Vous pregătește o surpriza micuților ce vor trece pragul Ceainariei din Floreasca.
Copilăria este varsta de aur a vietii,trebuie sa nu uitam niciodata sa fim copii, veseli, sa avem visuri si mijloace sa le implinim.
In  Grădina de Ceai Rendez-Vous Floreasca orice om va veni la ceainărie luni, 1 iunie, va avea 10% reducere la nota de plată, de vreme ce in Ceainaria Rendez-Vous Universitate, oferim al doilea ceai gratuit, din partea noastra.
De ce? Pentru ca Rendez-Vous iubește copilăria și spiritul ludic. ♥
Detalii despre eveniment pe pagina evenimentului:     https://www.facebook.com/events/1604875663131092/

Laura Lucia Mihalca este unul din cei mai activi tineri artişti români contemporani, fiind o prezenţă constantă pe simezele din Bucureşti şi din ţară.
Lucrările sale au fost expuse în cadrul celor mai prestigioase instituţii de cultură din Bucureşti şi din ţară, aflându-se actualmente în colecţii particulare importante.
Dintre expoziţii, menţionăm: Expoziţia “Steaua Mării”, Biblioteca Naţională a României, Bucureşti, septembrie 2014; Expoziţia “Peisajul unui vis”, Centrul cultural Jean Louis Calderon, Bucureşti, august 2014; Expoziţia de grafică de carte Sinestezii, Muzeul Mihail Sadoveanu, Iaşi, aprilie 2011; Expoziţia de pictură „Vis?ARE”, Biblioteca Metropolitană Mihail Sadoveanu, Bucureşti, noiembrie 2010; Salonul artelor, Elite Proof Art Gallery, Bucureşti, iunie 2011; “Eminescu”- Centrul Cultural Schiller, Bucureşti, 2008.
Pagina oficială de facebook: www.facebook.com/LauraLuciaMihalca.artist
Ceainăria Rendez-Vous este o oază de linişte, ceaiuri deosebite şi atmosfera de neuitat, povestea acestui concept având o istorie de mai bine de 12 ani. În tot acest timp, ceainăria s-a remarcat prin profesionalism, atenţie la detalii şi orientarea către nevoile şi dorinţele clienţilor. Ceainăria Rendez-Vous a devenit un adevărat loc al dezvăluirilor amoroase, al amiciţiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului către frumos. În prezent, echipa se mandresete cu o gamă de peste 200 de ceaiuri şi două ceainării Rendez-Vous, ambele în cele mai bune şi accesibile zone ale Capitalei.DSC_0479