Evenimente Alandala Cafe în săptămâna 30 mai-7 iunie

30.05 - Citit În Nichita StănescuSpectacol de teatru și poezie senzorială pe versurile lui Nichita Stănescu.
Spectacolul are un pronunțat caracter senzorial. Pentru o mai bună ”citire” a poeziilor un număr de cel mult 35 de spectatori vor închide ochii, fiind ghidați către spaţiul poetic interior de Ruxandra Coman, Adrian Ciglenean, Olga Berar și Alexandra Mocanu.
Sâmbătă, 30 mai, 19:00
Donație recomandată 20 RON.
Vă rugăm să confirmați rezervarea unui loc la 0721.831.160 (apel/sms)
RVSP : https://www.facebook.com/events/774673355982902/
Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreapta a drumului la numărul 70 și o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe

06.06 - Teatru - Caini
Sâmbătă, 6 iunie, Alandala vă invită începând cu ora 17:30 la reprezentaţia piesei de teatru “Câini”.
Suport : 15 RON
Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901
RVSP: https://www.facebook.com/events/480497862101665/

Georg , un tânăr bancher de 30 de ani, locuieşte alături de cei doi câini ai săi, Bob si Rita , într-un apartament micuţ si liniştit. Impreună, ei se simt fericiţi şi veseli până într-o zi, când Georg are de luat o decizie grea, care le va schimba radical viaţa…

regia: Liliana Câmpeanu

cu: Roxana Neagu
Cristi Constantinescu
Bogdan Bran
Andreea Bosneag
Altan Safta-Zecheria

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe

07.06 - Acoustic Summer #2
„Acoustic Summer” pe terasă #2 – pe ritmuri Braziliene
cu
Gabriela Costa – voce
Alex Man – chitară

Suport artisti: 15 Ron
Duminica 7 iunie, orele 18:00
RVSP: https://www.facebook.com/events/826110220775894/
Brazilian Like – Gabriela Costa & Alex Man – este un proiect unic in Romania nascut in 2009, cand cei doi sau intalnit pentru a vedea daca si ce gen ar putea aborda impreuna. Pornind de la idea de a fi jazz, au descoperit pasiunea comuna si pentru muzica braziliana.
Acum canta o muzica braziliana mai putin cunoscuta, extrem de sensibila, care bate la portile inimilor intr-un ritm cald, rafinat, sofisticat si totusi pe intelesul tuturor , incercand sa ramana cat mai fidela autenticului cu atat mai mult cu cat doar o voce si o chitara, fara alte ornamente, se exprima direct si tulburator de sincer. Astfel doresc sa isi imagineze ca s-a nascut aceasta muzica la ea acasa: o voce si o chitara, pe o plaja fierbinte inca, la un apus de soare plin de culori…Probabil asa au compus Jobim, Edu Lobo, Toquinho, Baden Powel, Caetano Veloso, Pixinguinha, Ivan Lins sau Chico Buarque si tot asa poetul Vinicius de Moraes a scris versuri minunate.
“Vrem sa dezvaluim si sa redam cat mai fidel o alta latura a sufletului brazilian- melancolica si foarte senzuala in profunzimea ei- dincolo de exuberanta fastuoasa si plina de rumoare a carnavalului, cu care se identifica “la prima vedere”, Brazilia.
Cantam despre si pentru inimi…fericite sau frante, exaltate sau indiferente, pasionale sau mai potolite, timide sau “pline de ele”, care au confirmata iubirea sau care inca asteapta, nesigure sau increzatoare, razvratite sau resemnate…cantam despre speranta…”  afirma cei doi.
Rezervari: alandala.cafe@gmail.com sau 0720 326 925 / 0740 471 901.
Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe

07.06 - Mandala Workshop #3
Va invitam, duminica, 7 iunie, de la ora 15:00, la Alandala sa descoperim impreuna cum putem sa dam nastere propriei mandale pornind de la un pattern de baza.
RVSP: https://www.facebook.com/events/1448588775457093/
Durata: 2 ore.
Donatie sugerata 20 ron
Mandalele sunt “cercuri sacre” sau recipiente ale esentei. Ele sunt organizate in jurul unui centru, care are capacitatea de a atrage si focaliza atentia dinspre exterior inspre interior.
Ne vom lasa purtati de armonia dintre forme si culori, lasand mandala sa se dezvolte singura, cu inspiratie, unicitate si creativitate.

Facilitator: Oana Alexandru- psiholog si consilier de orientare jungiana.
Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe