Expoziția de pictură ”…de poveste” by Alina Manole @ Grădina cu artişti, Parcul Grădina Icoanei

afis expozitie de poveste_ Alina ManoleExpoziția de pictură
…de poveste
Alina Manole are plăcerea să vă invite la expoziția de artă contemporană “ …de poveste”.
Expoziția este deschisă publicului în perioada 30-31 mai 2015 în cadrul evenimentului Grădina cu artişti, ce va avea loc în data de 30-31 mai, între orele 11:00 – 20:00, în Parcul Grădina Icoanei.
Artista Alina Manole membră a UAP, prezintă expoziția personală intitulată “… de poveste”, în cadrul căreia pot să fie văzute lucrări ce prezintă animale din universul poveștilor copilăriei. Putem întâlni  inorogi, vulpi, păsări etc. Pe lângă elementele animale artista a introdus și motive de artă tradițională românească, ce fac trimitere la timpurile când poveștile reprezentau cu adevărat un univers fascinant pentru toți copii.
Vă așteptăm cu ilustrații de poveste în weekendul de ziua copilului.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să accesați:  blog Alina Manole și pagina de facebook
Grădina cu Artişti îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la atelierele de creaţie. Totodată, în mijlocul aglomeraţiei cotidiene, „Grădina cu Artişti” doreşte să ofere tuturor o alternativă de petrecere a timpului liber într-un spaţiu boem de relaxare şi bună-dispoziţie.vulpe_ acuarela si penita pe hartie_autor Alina  Manole pasare cantatoare_acuarela sipenita pe hartie_autor Alina  Manole flamingo_ acuarela si penita pe hartie_autor Alina  Manole caprioara_ acuarela si penita pe hartie_autor Alina  Manole