“Puncte de vedere” – expoziție de pictură @ ELITE ART GALLERY

Elite Art Gallery - Puncte de vedere smallÎn perioada 19 mai – 11 iunie 2015, ELITE ART GALLERY prezintă expoziția colectivă de pictură “Puncte de vedere”, în cadrul căreia expun Eugen Vasile Iovan, Eliza Popa, Vasile Popa și Adriana Șeitănescu. Expoziția reunește patru viziuni artistice diferite care explorează împreună tehnica picturii. Lucrările lui Eugen Vasile Iovan investighează privirea umană prin detalii supradimensionate marcate de o cromatică exuberantă și sintetizarea formei. Eliza și Vasile Popa explorează posibilitățile oferite de peisajul natural sau urban, în armonii cromatice pastelate, respectiv vii și contrastante. Adriana Șeitănescu pornește explorarea spațiului de la interior către exterior, surprinzând cadre diafane în culori luminoase, marcate de prezența naturii sub diverse forme. Cei patru artiști ne oferă punctele lor de vedere asupra lumii, oferindu-ne ocazia să privim prin ochii lor cu ajutorul picturii.

Eugen Vasile Iovan s-a născut la București la 16 mai 1971, a terminat Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” și în 1999 a absolvit Universitatea Națională de Arte București, secția Arte Murale, sub îndrumarea Marilenei Preda Sînc. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din anul 2000. A participat la numeroase expoziții colective și are în palmares până acum șapte expoziții personale.

Eliza Popa este născută pe 13 august în București și este licențiată a Academiei de Arte București, secția pictură, clasa profesor Ion Sălișteanu. Din 1997 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici. Este activă pe simezele Bucureștene din 1992 până în prezent, expunând atât în cadrul a numeroase expoziții de grup cât și în șase expoziții personale.

Vasile Popa s-a născut în 1957, în Ungureni-Mănești, Jud. Dâmbovița. A urmat Școala de Arte Târgoviște, prof. Marin Petre Constantin și este absolvent al Academiei de Arte București, secția pictură, clasa profesor Ion Sălișteanu. Este membru U.A.P. din 1997. Între anii 1992 și 2014 a expus în grup în cadrul multor galerii și saloane de artă și a avut șase expoziții personale pe simezele Bucureștene.

Adriana Șeitănescu s-a născut în Piatra Neamț și în 1997 a absolvit Academia de Arte București, secția pictură, clasa profesor Ion Sălișteanu, devenind membru U.A.P. în același an. Este activă atât pe scena artistică națională, cât și pe cea internațională, participând în expoziții de grup în țară și în străinătate. A avut patru expoziții personale în București și a obținut premiul Fundației Artexpo la concursul “DOMINUS” în 1996.

Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 19 mai – 11 iunie 2015, în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 11:00 – 19:00, iar sâmbăta în intervalul 11:00 – 17:00, la ELITE ART GALLERY din strada Academiei, nr.15, Sector 1, București.