Expoziția PERSONA & IMAGO by Alexandra Crisbășan @ spațiul cultural Gallery

Pe data de 4 Mai 2015 Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane organizează în spațiul cultural Gallery (str.Leonida nr. 9-11 Bucureşti) vernisajul expoziției PERSONA & IMAGO al artistei Alexandra Crisbășan. Expoziţia face parte din proiectul de promovare al tinerelor talente, proiect pentru care Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane militează, susținând rolul artistului ca factor de dezvoltare a culturii naționale.
Expoziţia este cu vânzare. Lucrările sunt expuse în premieră şi vor putea fi vizionate exclusiv în spaţiul cultural Gallery.

“Oricât de mult încercăm să ne păcalim pe noi înşine, mai ales în ziua de astăzi când suntem conectaţi prin tehnologie mai mult ca niciodată, adevărul este că, de fapt, suntem singuri. Suntem singuri atunci când avem lucruri şi oameni de înfruntat, dar singurătatea se resimte cel mai tare atunci când trebuie să ne înfruntăm pe noi înşine. Această expoziţie reprezintă pentru mine faptul că dacă ai curaj să te înfrunţi pe tine, ca apoi să te poţi accepta, să pui totul sub semnul întrebării, să nu mai asculţi şi să crezi orbeşte, să lupţi ca să te faci auzit, să munceşti pentru propria ta evoluţie şi să nu renunţi, atunci vei ajunge să îţi construieşti o identitate ce îţi aparţine în totalitate, o identitate care nu este o copie a nonvalorilor promovate astăzi. Doar prin construirea unei identităţi originale putem să ne schimbăm mentalitaţile, putem să fim cu un pas mai aproape de schimbarea pe care ne-o dorim cu toţii atât de mult.”

Alexandra Crisbăşanimago