Biblioteca digitală a planetei: ISSUU

Cei din generatia mea sau mai in varsta, stiu ce inseamna sa mergi la o biblioteca pentru a citi un numar dintr-o revista straina. Era un lux si un privilegiu care te facea sa apreciezi poate prea mult o simpla actiune de documentare. In ultimii zece ani numai, am facut un salt galactic in era digitala si suntem azi coplesiti de oferta aparent infinita pe care ne-o deschide internetul.

Site-ul Issuu.com este un fel de youtube al publicatiilor. Are deja peste 21 de milioane de cataloage si reviste care pot fi citite gratuit. E ceva formidabil, rupt direct din randurile unei nuvele SF. Ma numar printre cei suficient de tineri sa poata aprecia acest acces mediat de tehnologie dar si suficient de in varsta ca sa port cu mine toata viata nostalgia tactila a cititului “pe viu”. Ma bucur ca e asa. Va invit sa navigati prin oceanul de informatii al ISSUU si va intaind si o mana de ajutor cu cateva sugestii ale unor cataloage si albume Aurel Vlad si Mircea Roman, doi dintre cei mai buni sculptori pe care i-a dat tara asta si cu care avem norocul sa fim contemporani. (Mihai Constantin)

 

Apasati pe fotografii pentru a fi directionati catre pagina corespunzatoare a albumului de pe Issuu.comAurel Vlad Fiare si ferecaturi Aurel Vlad Nelinistea Aurel Vlad SpaimaMircea Roman Coji Mircea Roman 25 desene