Expozițiile VI IT În tub și The Wind / bEATING / AGGREGATION @ Make a Point

Expozițiile VI IT În tub și
The Wind / bEATING / AGGREGATION
Vernisaj. Vineri, 24 aprilie, ora 19.00
Make a Point vă invită vineri, 24 aprilie 2015, în cadrul Nopţii Albe a Galeriilor, la vernisajul expoziţiei VI IT. În tub semnată Justin Baroncea & POINT 4 – Florian Bour, Ştefan Păvăluţă, Radu Enescu.

Intre orele 19.00 – 04.00
unnamed
Expoziţia cuprinde design de obiect, respectiv sisteme de iluminat şi lămpi. Sistemele sunt construite pe relația bec-lentilă, producând amprente de lumină cu caracter unicat. “Lămpile” pot functiona individual sau pot fi articulate într-un singur obiect care își creează propriul spațiu acolo unde este suspendat de tavan. Un sistem “FS” (Fă-l Singur) cu aparențe pretins “SF”, cum spune Justin.

Tot vineri noapte, până aproape de răsărit, în Turnul de Artă va avea loc proiecţia unor lucrări video realizate recent de Carmen Rasovszky: The Wind, bEATING, AGGREATION.

Autoportrete simbolice, pline de umor suprarealist: lucrările sunt o meditaţie estetic-transgresivă asupra corpului uman. Carmen Rasovszky punctează subtil multe dintre condiţionările care îi afectează umanitatea.
“Dintotdeauna m-a preocupat fascinaţia chipului uman, caracteristicile psihice care îl definesc ca personaj, cum se mixează şi se completează cele 2 componente atunci cînd spun o poveste prezentată într-o notă de calofilie vizuală intrinsecă, în care toleranţa si umorul negru devin subtilul meu protest personal”, sintetizează Carmen Rasovszky micul univers din cele trei video.

Organizarea expoziţiei: Alma Cazacu, Valentina Iancu

Adresa: Șos. Morarilor nr. 1, sector 2, București.

Daca nu ați mai fost la Make a Point, găsiți harta pe link:
www.makeapoint.ro/info_contact

Expoziția poate fi vizitată între 25 aprilie și 14 mai 2015, cu programare la point@makeapoint.ro.

(Intrarea este liberă)

###

Make a Point este o Asociație culturală înființată în anul 2009 de către trei oameni de artă: criticul de film Viorica Bucur, regizorul de film documentar Mădălina Roșca și artistul vizual Alma Cazacu, care aduce cultura mai aproape de oameni. Geografic vorbind.
Asociația organizează expoziții, spectacole, proiecții de film, seminarii, workshop-uri și este un spațiu dedicat expunerii de lucrări și mesaje ale creatorilor contemporani într-un loc aparent inaccesibil artei: o fostă hală a Postăvăriei Române. În 2012 și în 2014, Make a Point a câștigat Premiul al II-lea și respectiv al III-lea pentru Artă și Cultură la Gala Societății Civile.

Pentru programări sau alte informații ne găsiți la: point@makeapoint.ro
[For appointments or other infos, you can find us at]

Sau pe Facebook.