“Când visele ucid căluții de mare” – Expoziție Nora Cupcencu și un performance de Iulian Gliță @ Alandala

Vineri, 24 aprilie, începând cu ora 20:00 în cadrul NAG#9, Alandala va invita la vernisajul expoziției “Când visele ucid căluții de mare”.
Expoziție personală Nora Cupcencu și un performance de Iulian Gliță.
Curator: Mihnea Mihailescu.
FB event: https://www.facebook.com/events/657938247665816/
http://noapteagaleriilor.ro/2015/ro/Bucuresti/spatii-alternative/alandala-328/
24.04 - “Când visele ucid căluții de mare” – Vernisaj & Performance - NAG#9
Nora Cupcencu a absolvit Universitatea de Teatru in 2014 și a debutat ca actriță în lungmetrajul” Alt Love Building” în regia Iuliei Rugină, produs de ActorieDeFilm.ro
Între timp a mai facut doua scurt metraje si acum se pregateste pentru al doilea lungmetraj din cariera ei de actrita de film.

Cand are nevoie de intimitate, Nora picteaza.Cand picteaza este libera si sincera. Sunt paginile ei de jurnal. Totul a inceput ca o joaca, ca o nevoie de a isi asculta sufletul in tacere. Lucrarile ei sunt sincere, reprezinta testamentul de culoare pe care l-a mostenit pe linie ancestrala. A mostenit si toate amintirile strabunilor care-i freamata in sufletu-i fragil ca un calut de mare. Pictura o aduce față în față cu ea însăși, dezgolită de tot ce e superficial, de griji, de preocupări frivole. Fiecare lucrare pornește de la o stare interioară și e uneori făcută cu ochii închiși, urmând doar glasul emoțiilor. Astfel se nasc forme, culori și mesaje direct din tumultul interior. Unele te izbesc violent altele iti incalzesc privirea.
Nora este dincolo de normele picturii clasice. Pentru ea asta inseamna libertate
In data de 24 aprilie va invitam sa cunoasteti un artist special.
Pășiți cu grijă !

Este prima sa expoziție personală, ea participând anterior cu lucrări la expoziții colective laTeatrul Mignon. Din februarie 2015 are lucrări expuse permanent în l Fundaţiei Outsider Art RO ce se afla in incinta Teatrului Țăndărica.

Expoziția va fi însoțita de un performance regizat de Iulian Gliță care are rolul de a ghida privitorul pe tot parcursul povestii.

Actori: El: Alin Popa
Ea: Diana Croitoru
Fetita : Anastasia Radulescu
Scenograf: Daniela Diaconescu
Imagine Foto/Video : Andrei Stan

Vor fi 4 reprezentatii, cate una pe ora, fiecare având durata de 20 minute, intre 20:00 si 23:00.

http://iulianglita.blogspot.ro/
Alandala Cafe – str. Aurel Vlaicu, nr. 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreapta a drumului la numărul 70 și o veți recunoaște după poarta colorată Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe