Evenimentele saptamanii la Alandala

02.04 - Expoziţie de fotografie şi poezieExpoziţie de fotografie şi poezie: joi, 2 aprilie, la Alandala Cafe

Alandala Cafe vă invită joi, 2 aprilie, începând cu ora 19:00, să vizitaţi expoziţia de fotografie şi poezie intitulată „Percepţii [imagini cuvinte]”. Fotografiile sunt semnate de Camelia Şirli, iar textelele de Cătălin Alexandru Codreanu.
Camelia Șirli e atrasă de tot ce înseamnă artă vizuală. A cochetat cu pictura, design-ul interior, arhitectura, dar s-a regăsit cel mai mult în fotografie.  A expus in numeroase locuri, expozițiile ei având teme variate. Iată ce spune despre lucrările sale Adriana Kaepp: „Camelia Şirli este un fotograf curios, atent şi, nu în ultimul rând, ataşat. Temele abordate parcurg elemente naturale până la peisaje citadine sau portrete abordate într-un stil elegant, cu o mare atenţie la detaliu. Imaginea provoaca complicitatea, artista plecând de la o premisa simplă: expresia precede performanţa tehnică.”
„Fotografiile pe care nu le arăţi sunt fotografii care nu există cu adevărat. Din dorinţa de a arăta o mica parte din Coreea văzuta de mine s-a născut acest proiect, percepţiile surprinse de mine în călătoria mea, percepţii prinse în rime de Cătalin, dupa fotografiile mele.” – Camelia Şirli.
Cătălin Codreanu a fost invitat să dea glas fotografiilor: „Eu sunt un dependent de cuvinte! Când am primit invitaţia de a mă alătura proiectului, am răspuns imediat “Da!”. Fiecare fotografie are poezia ei, iar eu am încercat să îi găsesc versurile potrivite.”
Vernisajul va avea loc joi, 2 aprilie, ora 19:00, Alandala Cafe (str. Aurel Vlaicu, nr 70) .
Expoziţia poate fi vizitată între 2 aprilie şi 23 aprilie 2015.
FB event: https://www.facebook.com/events/1074241699269015/
04.04 - Scuzaţi, pardon, m-am răzgândit
Alandala vă invită sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 17:00 la piesa de teatru “Scuzaţi, pardon, m-am răzgândit”.

Durata : 1 h
Suport: 20 ron

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com
FB event: https://www.facebook.com/events/351183591755541/
“Vorbim pe mess, ne întâlnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despărţim prin sms. Dar dragostea…..”

Frumuseţea s-a născut la ţară, se vede asta prin ochii Maricicăi, o fată simplă din Oltenia, venită la Bucureşti să se facă actriţă.
Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre Maricica şi Pictorul o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi.
Ea este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viaţa şi omul drag, a lupta pentru ceva ce simţim, lucruri deşi fireşti atât de greu de înfăptuit în haosul zilelor noastre.
O provocare de a ne redescoperi.

Distributie: Luminita Bucur şi Oleg Apostol.
Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.
https://www.facebook.com/AlandalaCafe
05.04 - Cântece din Bucureștiul Interbelic
Duminică, 5 aprilie, de la 20:00, ne vom regăsi în Alandala, cu parfumul cântecelor din Bucureştiul de altădată dedicate femeii, presărate cu interpretări instrumentale şi compoziţii atât pe texte proprii cât si pe versurile unor poeţi indrăgiţi.

Dan Vasilescu (chitară) și Natalia Colotelo Pancec (vioară)

Ținuta corespunzătoare anilor 1920- 1930 este încurajată.
Cea mai bună costumație va fi recompensată.

Intrare Libera
Ora de Incepere: 19:30
Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901
FB event: https://www.facebook.com/events/1560243747556985/

Dan Vasilescu s-a afirmat mai ales în muzica folk (formația Acum), fiind premiat şi invitat să participe la numeroase festivaluri de muzicã folk din tarã, dintre care mentionãm “Festivalul Om bun”, Bucuresti (2002), unde a obtinut Premiul „Vali Sterian”, Festivalul de folk de la Galati – “Baladele Dunãrii” (2007) – premiul I pentru creatie si Festivalul FOLK YOU!, Vama Veche, 2008. De asemenea, trupa ACUM s-a remarcat la Galele Studentesti de la Costinesti (2006-2008), Festivalul „Trei Ceasuri Bune” (2006-2008) si Cenaclul “Totusi iubirea” (2000-2002).
NATALIA COLOTELO PANCEC a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, la clasa prof’ Daniel Podlovschi. Cariera sa este marcata de numeroase premi. Ca solistă, a concertat alături de orchestra Teatrului Muzical „Nae Leonard”din Galaţi, orchestrele simfonice ale Filarmonicilor din Sibiu şi Bacău şi Orchestra Universitaţii Naţionale de Muzică Bucureşti. De asemenea, a susţinut recitaluri la Sala Radio, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Casa de Cultură « Fr. Schiller », Sala Dalles, Ateneul Român şi la Sala Centrului Cultural Român din Veneţia. Violonista a participat la festivaluri precum Festivalul de Muzică Academică, Sighişoara, „Jeunesses Musicales”, Bucureşti, Sommerfestival „Klassik Kühle Kirche” din Bad Lippspringe – Germania, Festivalul Tineretului European, Paris.

Din anul 2000 Natalia a cântat în trupa Acum, împreună cu Dan Vasilescu (solist, chitară, muzicuță).
Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piaţa Romană o luaţi pe Bvd Dacia şi după Institutul Francez faceţi stânga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numarul 70 şi o veţi recunoaşte după poarta colorată Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe