Aniversare 5 ani DanaArtGallery

Aniversare 5 ani DanaArtGallery
DanaArtGallery a inceput activitatea online din 2010 si anul acesta a ajuns, iata, la momentul aniversarii a 5 ani de activitate.
Ca in fiecare an grupul nostru va prezenta publicului  doua expozitii de grup prin care incercam sa va tinem la curent cu lucrari noi si  artisti noi care s-au alaturat grupului nostru in ultimul timp.
Prima expozitie aniversara va fi inaugurate pe 16 februarie in spatiul Galeriei Odeon, partenerii nostrii de cativa ani de zile. A doua expozitie va fi inaugurata in spatiul Metropolis Centre dupa o saptamana.
aniversare 5 - mic
Galeria Odeon- 5ani DanaArtGallery.ro
Artistii selectati aici prezinta o serie de lucrari abstracte . Culoarea exploziva si un gestualism foarte proaspat poate fi sesizat foarte usor in lucrarile Ralucai Moisoiu si ale lui Radu Florea, iar cu un  decorativism  plin de putere, dar in acelasi timp delicat ne surprinde placut , ca de fiecare data, Ruxandra Stefana Munteanu.
Am ales acesti artisti pentru a ne bucura de explozia de culori care porneste din lucrarile lor ,pentru energia cu care lucreaza dar si pentru atentia pe care o acorda texturilor,  formei si compozitiei.
Andreea Rus ne va prezenta lumea sa imaginara ,sumbra si incarcata de mistic, Magda Morozan  ne ofera instalatii si lucrari decorative , Daniela Mihai si Daniela Zbarcea ne introduc in lumea lor abstracta ,un adevarat jurnal personal.
Expozitia poate fi vizitata intre 15 februarie – 1 martie 2015
Vernisaj: 16 februarie, ora 18.30
Galeria Odeon
Foaierul salii studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei nr. 40-42
www.danaartgallery.ro
office@danaartgallery.ro
Transparenu021Be MATRICE 120´Çó80 cm acrylic pe panza 2014