FOTOGRAFIA CA TERAPIE. ANDREEA CHIRU @ DanaArtGallery

FOTOGRAFIA CA TERAPIE

DanaArtGallery , Galeria Odeon  si  Florentina Andreescu va invita sa vizitati expozitia de fotografie cu numele FOTOGRAFIA CA TERAPIE semnata de ANDREEA CHIRU, psihoterapeut si fotograf de arta.
Vernisajul este pe 20 ianuarie , ora 19, Teatrul Odeon, foaierul salii studio, la Galeria Odeon, Calea Victoriei, nr 40-42, Bucuresti.
Expozitia poate fi vizitata intre 20 ianuarie si 10 februarie 2015.

Arta ne-a expus adesea, in plenitudinea ei, frumusetea femeii, aceasta fiind muza multor artisti si opere nemuritoare inca. Insa nici arta nu poate schimba credinta legata de neacceptarea propriului corp, cu care multe femei se hranesc zi de zi. Scopul acestei expozitii este de a prezenta o forma de expresie prin care incurajez oamenii sa intre in contact atat cu propriile defecte, cat si cu calitatile lor si sa invete sa se priveasca altfel.
Fotografia este mai mult decat o imagine, un mijloc de expresie, o arta, este o modalitate de vindecare, prin intermediul careia oricine se poate oglindi, se poate cunoaste sau se poate intelege.
Fotografia insasi este terapie, atat pentru fotograf, pentru privitor, cat si pentru persoana fotografiata, ea vine ca reflexie a subconstientului nostru transpus simbolic intr-un cadru.Afis expozitie foto1