Boboc Dara-Maria

boboc_dara_maria_artindex_01 boboc_dara_maria_artindexDARA-MARIA BOBOC
La Dara pictura se produce printr-un gestualism direct, artista este tubul de culoare care se stoarce pe paleta, ea este pensula, ea este pictura și tabloul. Totul într-o mișcare spontană care izvoreste cu trăire din suflet.
Pictura este o necesitate pentru Dara, un mijloc de comunicare, fără pictură ar rămâne izolată pe o insulă pustie ca un copac singuratic între valurile mării. Ochiul spiritului i-a permis să-și găsească calea de comunicare pe care o parcurge exprimându-se cu multă vigoare, spontaneitate, dragoste de viață și speranță.
Tușele de pensulă și de șpaclu, într-o scriitura viguroasă, dau nastere la trasee, pete în nuanțe și culori explozive alcătuind trăirile și rugile sale, speranțele scrise în culoare.

Vasile Mureșan

12 dec. 2009
Vernisaj prima expoziție personală

boboc_dara_maria_artindex_02 boboc_dara_maria_artindex_03 boboc_dara_maria_artindex_04
Boboc  Dara Maria
Semneaza Dara
Nascuta la Medias  9 aprilie 1986
Absolventa  2010 a  UAD  Cluj –Napoca
Membru stagiar UAP, filiala Mures 2014
Expozitii personale.
2009 Sighisoara, Centru cultural romano-german-Casa cu cerb
2010 Sighisoara, Hotel Sighisoara
2011 Timisoara,Hotel Timisoara
Locuieste la Cincsor, Fagaras sau la Sighisoara
boboc_dara_maria_artindex_06 boboc_dara_maria_artindex_05 boboc_dara_maria_artindex_07 boboc_dara_maria_artindex_08 boboc_dara_maria_artindex_09 boboc_dara_maria_artindex_10 boboc_dara_maria_artindex_11 boboc_dara_maria_artindex_12 boboc_dara_maria_artindex_13 boboc_dara_maria_artindex_14 boboc_dara_maria_artindex_15 boboc_dara_maria_artindex_17 boboc_dara_maria_artindex_16