Vernisaj în câmp electric @ Galeria Odeon

Afisul expozitieiVernisaj în câmp electric

Fundația “Domeniul Otetelișanu”, în parteneriat cu Arts United și DanaArtGallery, un proiect susținut de Teatrul Odeon din București, anunță vernisajul expoziției „În câmp electric”. Evenimentul reunește lucrările celor zece artiști invitați în cadrul rezidenței de artă organizată, în luna septembrie, la Conacul Otetelișanu din Benești, locul în care s-a născut inventatorul stiloului, Petrache Poenaru.
Zece artiști au fost invitați să imagineze povești în casele în care desena, cândva, Constantin Lecca, în locurile în care gândea Petrache Poenaru, membru titular al Academiei Române, fondatorul colegiilor naționale din București și Craiova, pe domeniul boierilor Otetelișeni, minți luminate, deschizători de drumuri și filantropi.

Vernisaj: 14 octombrie 2014, ora 19.30
Galeria Odeon, Calea Victoriei nr 40-42, București
Expoziția va rămâne deschisă publicului în perioada 5 octombrie- 4 noiembrie 2014, după care o parte dintre lucrările realizate în cadrul acestui program vor fi incluse în Colecția Otetelișanu.

„În câmp electric”, tabăra de artă organizată de DanaartGallery și Arts United, face parte din programul de rezidențe pentru lumea artistică și industriile creative, derulat de „Fundația Domeniul Otetelișanu”. Evenimentul a fost  organizat cu sprijinul Caran D’Ache România și al revistei WebCultura.

Participă artiștii:
Franz Galo, Eugen Vasile Iovan, Adrian Preda, Andreea Rus, Angela Szabo, Adriana Vasile, Dominic Petru Vîrtosu, Antoaneta Zoltan, Delia Maria Orman și Daniela Zbarcea

Contact
DIANA EVANTIA BARCA
Fondator Arts United
evantia.barca@gmail.com
0734-857.857
0722-378.478
http://artsunited.ro/

DANIELA ZBARCEA
Fondator Danaart Gallery
office@danaartgallery.ro
0724-271.723
http://danaartgallery.ro/

FUNDAȚIA “DOMENIUL OTETELIȘANU”
cancelarie@conacul.ro
021-317.89.32
http://conacul.ro/