Bucharest Comedy Week prezintă “Căldură? Mare?”, schiţe de I.L. Caragiale cu Teatrul Unteatru, la Palatul Suțu

AFIS UNTEATRU 28 SEPTEMBRIENostalgia verii la Palatul Suţu!

Bucharest Comedy Week prezintă “Căldură? Mare?”, schiţe de I.L. Caragiale cu Teatrul Unteatru, la Palatul Suțu (Bd. I.C. Brătianu), duminică 28 septembrie, de la ora 19:00

Distribuţie: Daniel Hara, Andrei Seuşan, Eduard Cârlan

Într-o lume abulică şi dezordonată în care sistemul de valori fluctuează la fel ca şi cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale şi, în acelaşi timp, vechi de când lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea în care trăim creionează personaje comice care depăşesc limita stupidului, deşi Einstein ne învaţă că universul are limite, prostia omului nu! Umorul şi buna dispoziţie vă vor destinde timp de  o oră, alături de renumitele personaje Lache, Tache şi Mache.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a teatrului Unteatru.
Pentru rezervări sau informații: unteatru@gmail.com  sau sms la numărul 0721268516 (nume, data, spectacol, număr de locuri)  Veţi primi confirmare pe mail, respectiv pe telefon.

“Bucharest Comedy Week – primul festival internaţional de comedie organizat vreodată în Capitală! Evenimentul se va desfăşura în perioada 22-28 septembrie, sub forma unei colecţii de spectacole şi momente pline de umor ce vor deveni sursa unui val de entuziasm şi de bucurie, un generator inepuizabil de zâmbete ce vor tranforma Bucureştiul într-o capitală internaţională a comediei.

Organizat de Arcub – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Carousel, festivalul este inclus în seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar Bucureşti – 555 de ani – o iniţiativă a Primăriei Municipiului Bucureşti.” Bucharest Comedy Week