Casa de licitații Grimberg se mută în sediu nou

Noul sediu GRIMBERG, inaugurat cu o expoziție de artă românească și universală

București, 18 septembrie
Iubitorii de artă au un motiv de bucurie. Casa de Licitație și Galeria de Artă Grimberg își deschide porțile luni, 22 septembrie, și invită publicul în noua sa locație, din strada Postelnicului, numărul 12, sector 1.
Ambientul clasic specific galeriei de artă și facilitățile contemporane conturate cu mult stil promit vizitatorilor o “călatorie” încântătoare și relaxantă în lumea artei. Spațiile generoase, care vor găzdui evenimentele, licitațiile și galeria de artă, au fost amenajate într-o clădire extravagantă ușor accesibilă publicului.
Deschiderea oficială a noului sediu are loc luni, 22 septembrie, de la orele 19:30, odată cu vernisajul expoziției de artă românească și universală.  Expoziția va cuprinde peste 100 de opere de artă excepționale, propuse în prima parte a celei mai importante licitații GRIMBERG din această toamnă, Licitația de Artă Românească și Universală.
De pe 22 septembrie, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 — 19.00; sâmbata și duminica 10:00 — 17.00, expoziția va fi deschisă colecționarilor și tuturor celor pasionați de artă.
GRIMBERG a pregătit o serie de lucrări inedite, unele în premieră pentru piața de artă românească. Printre acestea se numără o colecție de stampe japoneze în serie limitată, aparținând lui Katsushika Hokusai și Utagawa Yoshiiku, un album cu 75 de ilustrate din viața Familiei Regale a României, o fotografie a Cardinalului Pacelli — viitorul Papă Pius al XII-lea, cu dedicație olografă rară, o sabie englezească Wilkinson, un manual de scrimă și multe obiecte decorative Art Nouveau.
Expozițiția se va încheia pe 30 octombrie, odată cu începerea licitației. Valoarea totală a operelor este de peste 200.000 de euro.
Vă așteptăm să vă lăsați seduși de lumea fascinantă a artei și de una dintre cele mai frumoase colecții de obiecte de artă licitate în România!
Pentru mai multe informații, vizitați www.grimberg.ro
Adresa: Postelnicului, 12, sector 1, Bucuresti

Despre GRIMBERG
Casa de Licitație și Galeria de Artă GRIMBERG, și-au deschis porțile în toamna anului 2013 cu expoziția ‘Capodopere ale picturii românești, între academism și modernism’. Aceasta a adus în prim plan lucrări de artă românească excepționale ale unor nume celebre precum: Gheorghe Tăttărescu, Theodor Aman, Constantin Artachino, Nicolae Vermont, Samuel Mutzner, Nicolae Tonitza, Theodor Pallady, Gheorghe Petrașcu, Camil Ressu, Iosif Iser, Nicolae Dărăscu, Ion ?uculescu, Rudolf Schweitzer-Cumpana, Leon Alexandru Biju, Tibor Erno, Jozsef Klein, Corneliu Baba; lucrări remarcate de colecționari, critici de artă și investitori. Punând accent pe valoarea plastică a lucrărilor și selectând extrem de riguros operele propuse spre vânzare, Galeria și Casa de Licitație GRIMBERG oferă lucrări de o inefabilă frumusețe și de o autenticitate incontestabilă.
Casa de Licitație GRIMBERG își propune să reașeze artele plastice românești pe o scară solidă a valorilor, oferind investitorilor și amatorilor de frumos certitudinea autenticității și un permanent suport de competență, seriozitate și disponibilitate.
Prin acțiunile sale, Casa de Licitație și Galeria de Artă GRIMBERG sprijină reconectarea și promovarea artei plastice la spațiul european, propunându-si în același timp să devină sursa de informare și partener de încredere în domeniul artei, pentru clienții săi.