Nume noi la Dizainăr

image004Dizainăr, magazinul concept dedicat designului românesc de obiect, are onoarea de a vă invita miercuri, 10 septembrie, ora 12:00, la lansarea celor mai noi nume ale designului românesc de obiect.

În cadrul evenimentului, veți avea ocazia să îi cunoașteți pe designerii care urmează să devină cunoscuți ai domeniului, precum și pe o parte din designerii care s-au bucurat de această oportunitate în cadrul ediției trecute a BIFE – SIM.

De asemenea, la standul Dizainăr, va avea loc o lansare specială – Colecția. Dizainăr pentru EFdeN, familia de obiecte pentru acasă. EFdeN, finalista României la Solar Decathlon Europe, o echipă compusă exclusiv din studenți de diverse specialități –  a construit un prototip de casă solară. Ei și-au dorit să încălzească această casă nu doar cu panouri solare, ci și cu obiecte de mobilier și decorațiuni, fruct al imaginației și optimizării designerilor români, așa că au început să colaboreze cu noi și cu designerii pe care îi reprezentăm, pentru creația unor piese deosebite.

Evenimentul va avea loc la Romexpo, pe data de 10 septembrie 2014, la ora 12:00,  în pavilionul C6, standul Dizainăr (stand 32-33).