“CIUTANUL” vol II, singurul Roman Grafic Românesc despre fotbal, îşi continuă peripeţiile @ Palatul Suţu

coperta ciutanul vol 2“CIUTANUL” vol II, singurul Roman Grafic Românesc despre fotbal, îşi continuă peripeţiile

Volumul II din trilogia “Ciutanul” va fi lansat la Palatul Suţu, vineri 11 iulie de la ora 19:00, în cadrul Salonului BD. O întâlnire cu autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu şi povestea sa, în pragul Finalei Campionatului Mondial de Fotbal!
Continuarea poveştii tânărului fotbalist Mihai Dumitrescu este aşteptată de toţi pasionaţii de fotbal! “Ciutanul” volumul II, ne invită să descoperim noi intrigi, mistere şi poveşti din viaţa tânărului jucător de la Clubul de fotbal “Eroii”. Oare ce se întâmplă cu Ani, prietena lui Mihai Dumitrescu?  Dar cu mama sa, care încă nu ştie ce face fiul său în timpul liber! Oare va reuşi Mihai Dumitrescu să-l înfrunte pe Ivanov, marele patron al echipei “Eroii”? Ce se ascunde în laboratorul experimental Phoenix? Cine este defapt Alexandra, secretara lui Ivanov şi ce descoperă ea?

Cele 100 de pagini semnate de autorul Mihai I. Grăjdeanu, vă provoacă la întrebări şi răspunsuri, la o călătorie în lumea fotbalului în benzi desenate.CIUTANUL VOL II pagina 41