Cel mai scump tablou de la Art Safari

Taietorul de lemne, Camille PissarroÎn cadrul ART SAFARI – Pavilionul de Artă București 2014, publicul se va întâlni cu ocazia unică de a admira cea mai valoroasă operă de artă europeană dintr-o colecție privată din România. Aceasta este “Tăietorul de lemne” de Camille Pissarro, estimată de specialiștii Sotheby’s la 3 – 3,5 milioane de euro.

Mai multe informații despre operele prezente în expozițiile Art Safari vor fi oferite presei în cadrul Conferinței de presă, care va avea loc miercuri, 21 mai, ora 10:00.

Ziua de miercuri, 21 mai, va începe cu conferința de presă de deschidere (ora 10:00) a Pavilionului în care vor fi invitați politicieni și jurnaliști de marcă. Va fi urmată de Turul specialiștilor (17:00) ce se adresează profesioniștilor din domeniul cultural, de la profesori universitari, la istorici de artă, critici de artă, curatori și mulți alții. Începând cu ora 19:00 va avea loc Vernisajul colecționarilor, unde sunt invitați cei mai importanți formatori de opinie, colecționari, vedete și VIP-uri, lectorii dezbaterilor interactive din cadrul programul Arta în Dialog și mulți alții. Vernisajul se va continua printr-o petrecere privată ce va avea loc în Kristal Glam Club (după 21:00). Participarea la evenimentele de pe 21 mai se realizează doar pe bază de invitație.