Expoziție colectivă de arte plastice “Prier în floare” @ Inspayer Bistro

Expoziția colectivă de arte plastice

Prier în floare
invitatie
Grupul 4ART are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției “Prier în floare”, ce va avea loc  joi 24 aprilie, orele 18:00 la Inspayer Bistro -Palatul Spayer, Str. Batistei nr. 24 A, vis-a-vis de Înalta Curte de Casație și Justiție.
Expoziția “Prier în floare” este deschisă publicului în perioada 14  aprilie – 14 mai 2014 la Inspayer Bistro-Palatul Spayer.

Evenimentul prezintă publicului lucrări care ne introduc în atmosfera pascală, în strânsă legătură cu mediul ambient în floare, totul prin intermediul picturii, a artei digitale, a graficii și a sculpturii.
Artiștii expozanți sunt: grupul 4 ART- Alina Manole și Cristian Crestincov & invitații lor, artiștii: Laura Lucia Mihalca și Adriana Pelin.
Pornind de la premisa că muză mai frumoasă ca însăși natura nu poate exista, artiștii au ales să sublinieze prin intermediul lucrărilor lor admirația față de tot ceea ce înseamnă verde crud, boboc în floare, suflet de copac înmugurit, îmbobocit sau drumul către Paște, cu trimiteri directe la povestea biblică a Patimilor, a Răstignirii și a Învierii.
Titlul foarte sugestiv al proiectului expozițional “ Prier în floare”, readuce în discuție frumusețea celor care ne înconjoară, subliniind aspecte ale naturii imaginate sau surprinse de artiștii expozanți.
Vă așteptăm cu aspecte de neuitat ale primăverii, în drumul către Paște.  afis expozitie Prier in Floare_ pliant_prier in floare_