“Without Face” – expozitie de fotografie by Dragoș Mălăescu @ Galeria Odeon

Foto Dragos MalaescuExpoziţie de fotografie: Without Face
Fotograf: Dragoș Mălăescu
***
Vernisaj: Marţi, 25 martie 2014, ora 19:00
Galeria Odeon, Calea Victoriei 40-42, Bucuresti
Without Face este o expoziţie ce alătură o serie de fotografii conceptuale realizate de către Dragos Mălăescu. Fiecare fotografie expusă absoarbe privitorul într-o poveste misterioasă, imaginată dincolo de chipurile personajelor fotografiate.
Artistul alege să îsi exprime propriile viziuni creative prin intermediul acestor metafore vizuale. Obscuritatea ce învăluie imaginile și ingeniozitatea obiectelor utilizate provoacă imaginaţia publicului, ilustrând totodată o viziune artistică inedită.
Accentele horror-noir din fotografiile artistului, dublate de o sensibilitate faţă de elementele naturale caracterizează demersul său fotografic.
***
Cei 8 ani de experienţă în fotografie, pasiunea nemărginită și curiozitatea pentru acest domeniu au modelat activitatea artistică a tânărului fotograf. Până în prezent, lucrările acestuia au fost expuse în cadrul mai multor expoziţii de fotografie personale și colective, atât în Bucuresti, cât si în străinătate. Participarea în cadrul expoziţiei de fotografie Story of the Creative din New York, a reprezentat pentru tânărul fotograf momentul culminant al anului 2013.
Lucrările lui Dragos Mălăescu sunt adesea inspirate de necunoscutul naturii, acesta fiind predominant atras de arta fotografiei alb-negru. Student la medicină, fotograful încearcă să îsi transpună sensibilitatea și în opere de interes știinţific, contribuind la realizarea unui atlas de anatomie.
***
Expoziţia este deschisă publicului în perioada 25 martie- 15 aprilie.
***
http://blog.dragosmalaescu.com/
http://www.teatrul-odeon.ro/
***
Curatorul expoziţiei:  Daniela Zbarcea