S-a incheiat Gala Teen Art Out ” La Boheme”

image
Vineri, 28 februarie 2014, a avut loc prima ediție a Galei Teen Art Out. Evenimentul a început în jurul orei 19.30 şi a fost găzduit de Fratelli espresso bar.
Prin acest eveniment, Art Out şi-a propus facilitarea accesului tinerilor artişti pe scena culturală bucureşteană, oferind posibilitatea interconectării cu specialişti din domeniile umaniste şi cu reprezentanţi ai presei, păstrând totul în strânsă legatură cu publicul larg, iubitor de frumos, căruia i-au dedicat acest demers.
La eveniment au luat cuvântul personalități marcante ale culturii românești precum: Liliana Pagu (Preşedinta Asociaţiei Femeilor din România), Augustin Ioan (arhitect, profesor universitar), Virgil Niţulescu (director al Muzeului Ţăranului Român),  Daniel Spânu (arheolog), Pavel Şuşară (critic și istoric de artă, preşedintele Asociaţiei Experţilor şi Evaluatorilor de Artă din România).
Evenimentul s-a bucurat de un real succes, de o promovare intensă şi de un public numeros. Au fost prezenţi o serie de reprezentanţi ai industriilor creative, de la artişti, arhitecţi şi designeri, la graficieni, programatori, jurnalişti, fotografi, oameni de business.
IMG_6694
Structurat în 3 părţi, evenimentul a îmbinat armonios 3 cuvinte cheie din viaţa oricărui profesionist: networking, competiţie şi distracţie.
A fost ocazia cea mai potrivită de a sărbători 3 ani de existenţă pentru revista Art Out şi 2 ani de existenţă pentru revista Teen Art Out.
Prezentatorul serii a fost Antonio Corneanu, o prezenţă charismatică şi cu totul deosebită, iar moderatorul serii a fost Alexandru Cristea, redactor Art Out.
In cadrul Galei, Art Out a prezentat un teaer care prefateaza numarul urmator al revistei, cu tema Highlife. Va invitam sa il urmariti aici: https://www.youtube.com/watch?v=HJv-mHjTtec&feature=youtu.be. Va fi primul numar bilingv al revistei Art Out.
Totodata, pe 3 martie a fost lansat cel mai recent numar Teen Art Out, cu un dosar tematic intitulat sugestiv Slow, love, slow. Numarul poate fi citit integral pe site-ul Art Out: www.artout.ro.
IMG_6913
Despre Art Out
Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare.
Fondată în ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborari cu specialisti din tara si din strainatate, devenind una din  revistele  de prima importanta la nivel national pe plan cultural – artistic.
În februarie 2013, Art Out a împlinit 3 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei și culturii românești, fiind un promotor și organizator de evenimente cultural-artistice remarcabile.