BRIEF: expozitie aniversara @ Danaartgallery

afis dana_2BRIEF
EXPOZITIE ANIVERSARA 4 ANI DANAARTGALLERY.RO
GALERIA ODEON 22.02 – 15.03. 2014
VERNISAJ 03.03. 2014 ORA 18.30
Expun :
Andreea Rus, Anca Mitroi,  Adriana Vasile,  Bogdana Contras,  Bogdan Bousca, Cornelia Gherlan, Corina Madalina Diaconu, Cristina Tinta,  Claudia Gadea, Dominic Virtosu,  Dragos Malaescu,  Daniela Mihai,  Daniela Zbarcea, Daniel Craciun, Delia Orman,  Gabriela Anitei,  Eugen Vasile Iovan,  Gelu Costea,  Lucian Parvulescu, Matei Agachi,  Mirela Bichigeanu,  Magda Morozan,  Mirela Momanu, Otilia Canavra Mandescu, Laura Avramescu Cherciu,  Iliescu Mirabela,  Raluca Deca, Teleki Csaba, Violeta Chirculescu, Victor Sperciuc, Victor Stroe.

BRIEF este titlul  expozitiei  aniversare a galeriei Danaartgallery.ro care reuneste un numar de 28 de artisti diferiti prin tehnica, stil si abordare, uniti insa prin dorinta de a se prezenta publicului prin lucrarile lor. Eliberati de constrangerile legate de o anume tematica, restrictiva, artistii au ales sa ofere vizitatorilor expozitiei prilejul de a fi martori la o adevarata demonstratie de virtuozitate. Lucrarile expuse poate ca nu reprezinta o colectie “Best of” a membrilor grupului Danaartgallery insa cu siguranta pot fi considerate definitorii pentru etapa pe care ei o traverseaza in lungul drum spre propria identitate artistica. Riscul unei astfel de abordari, cu accentuate nuante personale, este acela de a ii banui de un anume subiectivism. Daca vom privi insa cu atentie fiecare opera  ca parte dintr-un intreg  este posibil sa ne punem intrebarea daca putem face fata provocarii lansate de cei care expun : Puteti sa va descatusati de propriile convingeri pentru a lasa artistul sa va ofere optiunile sale  ?
Chiar asa, puteti ?
Puteti afla raspunsul vizitand expozitia. Vernisaj 03.03.2014. Ora 18:30
Galeria Odeon – Calea Victoriei nr 40-42, foaierul salii Studio a Teatrului Odeon

DanaArtGallery reuseste sa adune persoane diverse, din diferite domenii, cum ar fi artisti, colectionari, iubitori de arta, critici de arta, arhitecti, fotografi, designeri sau scenografi.
“Prin organizarea unor evenimente complexe, care unesc un public eterogen, nu numai din lumea artelor plastice ci si din lumea teatrului si a muzicii,  cream conexiuni prin arta de 4 ani. Promitem sa continuam”