ONE LIFE – Stories Told Though Photography

ONE LIFE
Coperta One Life jpg
Recent a apărut albumul ONE LIFE – Stories Told Though Photography, 2012, editor Jeffrey Aldrich, sub coordonarea lui William Etundi Jr., Founder şi CEO of See.Me.
Catalogul cuprinde o selecţie de imagini participante la concursul internaţional organizat de SEE.ME sub ampla idee, enunţată şi în subtitlul lui: povestiri spuse prin intermediul fotografiilor.

Premiul întîi a fost atribuit lui Li Xinzhao din Beijing, China, ceilalţi cîştigători fiind din Singapore, Marea Britanie, Africa de Sud, Israel şi SUA.
Din partea României a participat cu o fotografie de pe meleagurile Maramureşului Nicolae Macovei Makovei, din Bucureşti.
Albumul cuprinde lucrările unui număr de 981 de fotografi, de pe toate meridianele lumii, marcînd prima ediţie a concursului. Cea de a doua ediţie, încheiata în decembrie 2013, va fi urmată, desigur, tot de un catalog, ce va apărea probabil către sfîrşitul anului. Oricum, calitatea si diversitatea imaginilor, dar şi efortul editorilor şi al organizatorilor americani merită a fi subliniat. Mai ales că ideea pusă în joc este generoasă: „Great Talent Deserves Endlles Attention”.

Peisaj din Maramures 1
Foto imagine din Maramures
La muncă în Maramureş – Nicolae Macovei Makovei