Licitatie online Quadro – 12-15 decembrie

NL16_17_2_Galeria Quadro împlinește 5 ani. Vă mulțumim că sunteți alături de noi.
Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă vă invităm cu drag să participați la o deosebită licitație online!

Loturile licitației pot fi văzute la sediul Galeriei Quadro, zilnic între orele 11:00-14:00 și 15:00-19:00 (inclusiv sfârșitul săptămânii),
între 4-15 decembrie.

Licitația începe joi, 12 decembrie la ora 8:00  (ora României) și se încheie duminică, 15 decembrie.

NOUTATE! Pentru a vă oferi posibilitatea de a vă reorienta în timpul licitației asupra altor loturi, și pentru a apropia licitația online cât mai mult de atmosfera sălii de licitație, introducem o noutate: licitarea primului lot se va încheia la ora 18.00 (ora României), iar pentru fiecare lot succesiv licitația se va încheia cu un decalaj de câte două minute.

De asemenea aveți posibilitatea de a depune oferte, indiferent de treptele de licitație. Astfel, în cazul în care sunt oferte pentru lucrările preferate, programul va licita automat pentru dumneavoastră până la limita pe care o stabiliți.
Autenticitatea operelor de artă puse în vânzare este garantată pe termen nelimitat de Galeria Quadro.

Puteți licita pentru lucrări valoroase, dintr-o selecție de 91 de lucrări, cu prețuri de pornire cuprinse între 160 și 18.000 EUR.

Avem plăcerea de a prezenta cea mai importantă lucrare de Ziffer Sándor care a participat vreodată în licitațiile din țară: Casa artistului cu autoportret în oglindă  din 1937, cu valoare estimativă de 20.000-30.000 EUR. Tabloul amplu, atât în privința compoziției cât și a dimensiunii, reprezintă o sinteză a preocupărilor lui Ziffer în materie de compoziție și cromatică.
Alte piese de excepție ale artei băimărene sunt două opere deosebite de Thorma János și o lucrare majoră de Mund Hugó, Nud culcat cu Dealul Crucii în fundal.
Lucrări deosebite de pictură și sculptură reprezintă școala clujeană, cu opere semnate de artiști precum: Catul Bogdan, Corneliu Brudașcu, Aurel Ciupe,  François Gáll, Teodor Harșia, Romul Ladea, Miklóssy Gábor, Mohy Sándor, Paul Sima, Szervátiusz Jenő și alții.
Un segment aparte al licitației sunt operele legate de literatura română: ilustrații de carte de Sabin Bălașa, portretul lui Tudor Arghezi de Corneliu Baba, portretul lui Lucian Blaga de Romul Ladea, filozoficul tablou de Marin Sorescu Oul sau găina.

Pentru a putea participa la licitație trebuie să vă înregistrați pe pagina noastră de internet. Vă rugăm să citiți regulamentul de participare la licitația online pe http://www.galeriaquadro.ro/?page_id=5953. Dacă sunteți deja familiarizat cu procesul de licitare din trecut, vă rugăm să parcurgeți aceste articole pentru a vă reaminti procedurile și pentru a constata eventualele modificări.

Vă dorim succes!

Pentru mai multe informaţii în legătură cu expoziţia și licitația, vă rugăm să contactaţi personalul Galeriei Quadro:
Telefon: 0264-431-105, 0745-341-380.
E-mail: office@galeriaquadro.ro
Galeria Quadro, Cluj 400009, str. Napoca nr. 2–4, etaj I, 64.