Licitație online/online aukciójára – Galeria Quadro

slide_01.5Vă invităm cu drag să participați la o nouă licitație online organizată de casa noastră de licitații!
Licitația începe joi, 10 octombrie la ora 8:00 și se încheie duminică, 13 octombrie la ora 20:00 (ora României).
Loturile licitației pot fi văzute la sediul Galeriei Quadro, zilnic între orele 11:00-14:00 și 15:00-19:00 (inclusiv sfârșitul săptămânii),
între 3 – 13 octombrie.

Pentru a vă asigura că licitați până la limita pe care o doriți, aveți posibilitatea de a depune oferte, indiferent de treptele de licitație. Astfel, în cazul în care sunt oferte pentru lucrările preferate, programul va licita automat pentru dumneavoastră până la limita pe care o stabiliți.

Autenticitatea operelor de artă puse în vânzare este garantată pe termen nelimitat de Galeria Quadro.

Cu un singur click, aveți posibilitatea de a colecționa lucrări valoroase – dintr-o selecție de 77 de lucrări – semnate de artiști precum: Petre Abrudan, Adam Bălțatu, Corneliu Brudașcu, Pericle Capidan, Aurel Ciupe, Teodor Harșia, Klein József, Miklóssy Gábor, Mohy Sándor, Elena Popea, Thorma János, Ziffer Sándor.

Avem plăcerea de a oferi spre achiziție o operă importantă de Thorma János: Femeie în rochie japoneză, realizată în anii 1920, perioada de vârf a creației sale. Lucrarea a fost prezentată pentru prima oară publicului în cadrul marii expoziții din această vară: Thorma János. Colegii și discipolii lui (Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Galeria Quadro), fiind una dintre vedetele acesteia.
Piese rare din actuala selecție sunt două desene de Ziffer Sándor (inclusiv Autoportret), compoziția Odihnă de Klein József, o piesă timpurie de Aurel Ciupe, realizată în timpul studiului la Roma, un peisaj din Rouen extrem de prețios pictat de François Gáll, pânza Iarna pe ulița satului de factură andreesciană semnată de Teodor Harșia, un viguros portret de Nagy Imre și altele.

Actuala ofertă cuprinde lucrări cu prețuri de pornire situate între 70 și 8.500 de EUR.

Pentru a putea participa la licitație trebuie să vă înregistrați pe pagina noastră de internet. Vă rugăm să citiți regulamentul de participare la licitația online pe http://www.galeriaquadro.ro/?page_id=5953. Dacă sunteți deja familiarizat cu procesul de licitare din trecut, vă rugăm să parcurgeți aceste articole pentru a vă reaminti procedurile și pentru a constata eventualele modificări.

Vă dorim mult succes!

Pentru mai multe informaţii în legătură cu expoziţia și licitația, vă rugăm să contactaţi personalul Galeriei Quadro:
Telefon: 0264-431-105, 0745-341-380.
E-mail: office@galeriaquadro.ro
Galeria Quadro, Cluj 400009, str. Napoca nr. 2–4, etaj I., 64.

Szeretettel meghívjuk aukciósházunk új online aukciójára!
Az aukció csütörtökön, október 10-én, 8:00 órakor kezdődik  és vasárnap, október 13-án,  20:00 órakor ér véget (romániai idő szerint).
Az aukciós tételek megtekinthetők a Quadro Galéria székhelyén, naponta 11:00–14:00 és 15:00–19:00 óra között (a hétvégéket beleértve),
október 3 – 13. közötti időszakban.

Ahhoz, hogy biztos legyen benne, hogy a kívánt küszöbig licitál, lehetőség nyílik arra, hogy a licitálási lépcsőfokoktól függetlenül tegyen ajánlatot. Így, abban az esetben, ha a kedvenc műveire érkeztek más ajánlatok, a program az Ön által meghatározott küszöbig fog licitálni.
A Quadro Galéria korlátlan időre garanciát vállal az aukción vásárolt művekre.

Egy egyszerű gombnyomással lehetőségük nyílik értékes művek megvásárlására – 77 alkotás közül válogatva –, melyeket olyan alkotók szignáltak, mint: Petre Abrudan, Adam Bălțatu, Corneliu Brudașcu, Pericle Capidan, Aurel Ciupe, Teodor Harșia, Klein József, Miklóssy Gábor, Mohy Sándor, Elena Popea, Thorma János, Ziffer Sándor.

Örömünkre szolgál, hogy ajánlatunkban egy kiemelkedő Thorma János festmény is szerepel, a Japánruhás nő, az 1920-as évekből, mely Thorma alkotói csúcsidőszakának tekinthető. Ezt a festményt először az idén nyáron megrendezett nagyméretű Thorma János és pályatársai, tanítványai (Kolozsvári Művészeti Múzeum, Quadro Galéria) című kiállításon láthatta a közönség, a tárlat egyik főműveként.
Jelenlegi válogatásunkból kiemelkedik Ziffer Sándor két rajza (köztük egy Önarckép), Klein József Pihenők című kompozíciója, Aurel Ciupe egy korai műve, melyet római tanulmányai idején készített, egy finoman kidolgozott roueni tájkép Gáll Ferenctől, Teodor Harșia-nak az Andreescu-i ihletésű Falusi utca télen, egy erőteljes Nagy Imre portré, valamint más alkotások.

Jelenlegi ajánlatunkban a kikiáltási árak 70 és 8.500 EUR között helyezkednek el.

Ahhoz, hogy részt vehessen az aukción, kérjük, jelentkezzen be honlapunkon. Megkérjük, olvassa el az online árverés szabályzatát a http://www.galeriaquadro.ro/?page_id=5953&lang=hu oldalon. Hogyha már ismeri az online licitálás eljárását, megkérjük, nézze át újból ezeket a szövegeket emlékeztetés céljából, valamint az esetleges módosítások megismerése érdekében.

Sok sikert kívánunk!

Az aukcióval és a kiállítással kapcsolatos további információkért, kérjük, fordukjanak a Quadro Galéria személyzetéhez:
Telefon: 0264-431-105, 0745-341-380.
E-mail: office@galeriaquadro.ro
Quadro Galéria , Kolozsvár 400009, Napoca (Jókai) utca, 2–4. szám, I. emelet, 64.