”The Human Body” deschis studentilor si elevilor la arte plastice

Pe 13 iunie, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” își deschide porțile pentru liceenii și studenții la Artă Plastică (atât învățământ de stat, cît și privat), pentru studii de desen ale corpului uman. Expoziția ”The Human Body” este un eveniment produs de GForce ExhibitionS  și organizat de Events în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Pe 13 iunie, de la orele 10.00 până la ora 20.00, liceenii și studenții la Artă Plastică au acces în expoziție, pe bază de carnet de elev sau student vizat la zi, pentru a putea desena exponatele. Viitorii artiști vor avea oportunitatea unică de a schița corpul uman așa cum nu l-au mai văzut vreodată, urmărind noțiuni de anatomie și perspectivă. Au la îndemână astfel o șansă unică de a-și privi organismul prin ochii unui chirurg și de a „experimenta” o incursiune vizuală în interiorul său. Pentru a proteja integritatea exponatelor, participanții la program sunt rugați să se rezume exclusiv la schițe și crochiuri în cărbune sau creion, și să nu aducă alte materiale.

Spațiul expozițional deschis studiului (galeriile ce prezintă sistemul muscular și sistemul osos) poate găzdui grupe de maxim 10 persoane (cu tot cu șevalete). Grupele vor fi organizate în intervalele 10.00 – 12.30; 12.30-15.00; 15.00 – 17.30; 17.30 – 20.00. Înscrierile se fac până pe data de 12 iunie, ora 20.00 (în limita locurilor disponibile) la adresa ca@events.ro<mailto:ca@events.ro> sau la telefon 07300 30 991. Biletul pentru participanții la program costă 20 de lei.

Expoziția „THE HUMAN BODY” include peste 200 de exponate – corpuri umane reale (integrale sau secțiuni) care, prin disecțiile la nivelul organelor și țesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc și a modului în care acesta funcționează. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în orașe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expoziția ”The Human Body” îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o șansă unică de a-și privi organismul prin ochii unui chirurg și de a „experimenta” o incursiune vizuală în interiorul său. Nu în ultimul rând, scopul expunerii este și acela de a-i determina pe vizitatori să-și respecte și să-și îngrijească organismul, acordând atenție felului în care aleg să trăiască.

Expoziția este deschisă până pe 30 iunie inclusiv. Biletele sunt disponibile în continuare în rețeaua Eventim și la casa de bilete a muzeului. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro<http://www.eventim.ro> sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.Poster THBE
PREŢURI BILETE:
BILETE

Adulți

Pensionari / Studenți

Copii (7-18ani)

marți-vineri

sâmbătă-duminică

marți-vineri

sâmbătă-duminică

marți-vineri

sâmbătă-duminică

50lei/pers

60lei/pers

40lei/pers

50lei/pers

32lei/pers

38 lei/pers

Grupuri de peste 10 copii

marți-vineri

30lei/pers

pentru clasele de elevi este necesară o rezervare la adresa ca@events.ro<mailto:ca@events.ro>

Abonament de familie

1 adult + 2 copii

2 adulți + 1 copil

2 adulți + 2 copii

marți-vineri

sâmbătă-duminică

marți-vineri

sâmbătă-duminică

marți-vineri

sâmbătă-duminică

85lei/grup

100lei/grup

110lei/grup

120lei/grup

120lei/grup

135lei/grup

Despre GForce Exhibitions:

GForce Exhibitions, companie cu renume mondial, a creat până în prezent nenumărate importante expoziții itinerante. Cu peste 50 de ani de experiență combinată, echipa de la GForce Exhibitions are ca obiectiv oferirea unei experiențe unice vizitatorilor, prin organizarea și prezentarea de expoziții inovatoare, cu puternic impact educaționale. La nivel internaţional, expozițiile produse de organizatorii ”The Human Body” ExHIBITION au atras până acum un public ce depăşeşte 50 de milioane de vizitatori.