Kitchen Stories in delegatie la Salonul de proiecte

408018_351112241659827_64349973_nKitchen Stories in delegatie la Salonul de proiecte

sambata, 6 aprilie 2013, ora 16.00

Sambata, la finisajul expoziției “E obligatoriu sa avem un titlu”, vom pregati impreuna un salam de biscuiti dupa mai multe retete colectate de grupul Mixer, care, cu aceasta ocazie, va prezenta parte din povestile adunate in timpul documentarii proiectului Cat pui atata iasa. La eveniment, participantii vor putea sa isi construiasca propriul caiet din arhiva de retete a grupului Mixer.

Pe langa salamul de biscuiti, va invitam sa contribuiti la picnicul final al proiectului cu ceva bun, preparat de voi acasa dupa o reteta din caietul grupului Mixer (www.salonuldeproiecte.ro/texts/caietul de retete MIXER.pdf). Ezitand intre Negrii in camasi albe si prajitura Greta Garbo, Salonul de proiecte s-a decis in final pentru Parisul in flacari.

—–

Mixer este un grup artistic interesat sa combine documentarea unor fenomene sociale cu elemente de studiu si prelucrare a imaginarului din jurul acestor fenomene. Ceea ce uneste membrii grupului Mixer este interesul pentru fondul narativ si vizual al unor practici si ritualuri care tine de arhivarea unor valori anonime, in relatie cu practici cotidiene contemporane si interpretari actuale. Primele doua editii din Kitchen Stories au avut loc la Fabrica de Pensule Cluj.

http://www.fabricadepensule.ro/2013/01/22/kitchen-stories-1/

http://www.fabricadepensule.ro/2013/02/25/kitchen-stories2-–-despre-gastronomie-moleculara-cu-ami-barak-cina-cromatica/

—–

Salonul de proiecte si-a inceput activitatea in 2011 si este o initiativa a Magdei Radu si a Alexandrei Croitoru ce beneficiaza de sprijinul financiar si logistic oferit de MNAC. Aceasta initiativa isi propune realizarea unor expozitii, prezentari si dezbateri focalizate asupra artei contemporane din Romania, punand productiile tinerilor artisti intr-un context generational mai larg.

Salonul de proiecte

Cladirea MNAC Anexa, Calea Mosilor, nr. 62-68, etaj 2, Bucuresti

Program de vizitare: miercuri – duminica, 10.00 – 18.00

www.salonuldeproiecte.ro