Expozitie “Martisor” – Corneliu Dragan Targoviste

AFIS

Va invitam marţi, 5 martie 2013 la ora 18:00, la Elite Art Gallery din strada Academiei nr. 15, la vernisajul expoziţiei de pictură, grafica si acuarela – „Marţisor” semnată Corneliu Drăgan Târgovişte.
La intâlnirea de marţi vor fi prezenţi Mihaela Dragomir, preşedinte Elite Art Club Unesco şi Marius Tiţa, cunoscut publicist şi analist al pieţei de artă.
„Pictorul Corneliu Drăgan-Târgovişte este o revelaţie constantă a creaţiei plastice contemporane. De fapt, preferăm să ne răsfăţăm descoperind mereu inunile pe care ni le dăruieşte la fiecare simeză, ştiind că o expoziţie Corneliu Drăgan-Târgovişte ne relevă orizonturi noi şi apropieri pline de plăcutul mister al descoperirii. După o intensă imersiune în paradisul de acuarelă, a venit şi clipa aşteptată a coborârii acrilului pe paletă şi pânză, a revenirii la tuşa mângâiată, modelată. Rezultă o transparenţă aparte care ne descrie lumea învăluită în desen măiestrit, aşadar, o nouă revelaţie Corneliu Drăgan-Târgovişte, pictorul.”
Marius Tiţa
Expoziţia poate fi vizitată în perioada 1–15 martie, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11.00 la ora 19:00, iar sâmbătă de la ora 10:00 la ora 14:00, la ELITE ART GALLERY din strada Academiei, nr.15.
In data de 5 martie, Corneliu Drăgan-Targovişte va fi prezent la Elite Art Gallery in intervalul orarar 13.00 – 19.30.