Licitatie GrowArt – luni, 17 decembrie

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm luni, 17 decembrie 2012, ora 19:00 la Swan Office Park – în cadrul galeriei Colors Art la ediția a doua a licitației de artă contemporană românească GrowArt.

Pregătim un eveniment ALTFEL: o gală în spiritul artelor contemporane. Licitația de Crăciun GrowArt va fi organizată într-un spațiu vast de aproximativ 1000 mp și va fi dedicată pe de o parte artiștilor deja intrați în conștiința colectivă ca repere culturale contemporane și pe de altă parte tinerilor efervescenți, curajoși, ce promit deschideri viitoare neașteptate prin secțiunile ”Repere contemporane” și ”Promisiuni respectate”.

 

În cadrul licitației vor fi oferite spre vânzare 61 de loturi semnate de artiști contemporani români.

 

Lucrările de artă pot fi admirate în aceeași locație în datele de 14, 15 și 16 decembrie între orele 13.00 – 19.00 și evident, în cadrul evenimentului din 17 decembrie.

 

O licitatie de Crăciun este momentul ideal pentru o investiție cu impact social pozitiv și cultural. Seara de 17 decembrie va fi una dedicată susținerii artei și artiştilor contemporani, cât şi a implicării sociale. Astfel, cuantumul de 12% din valoarea vânzărilor Casei de licitații GrowArt este destinat programului de finanțare nerambursabilă GrowArt pentru proiecte teatrale realizate de tineri dramaturgi și pentru înființarea unui nou centru cultural dedicat artei contemporane.