La Artmark se intampla lucruri

Scriu pentru a va oferi 3 motive sa ajungeti azi, zilele acestea sau luna aceasta la sediul Artmark:

1. Azi, sambata 9 iunie, la ora 12:30 are loc inca o lansare a cartii Carul cu boi scrisa de Tudor Octavian. Artmark a contribuit substantial la aceasta carte furnizand toate ilustratiile-suport ale textului. In consecinta, exista 129 de norocosi (cate ilustratii are si cartea) care au lucrarile lor acolo, ceea ce le confera o consolidare a valorii semnificativa.

2. Sediul Artmark gazduieste zilele acestea cele 200 de loturi ale primei licitatii internationale organizate de o firma romaneasca, cea Bucuresti – Chisinau din 12 iunie. Lucrarile sunt deosebite si constituie o expozitie in sine care nu trebuie ratata. Va dau eu un “teaser” aici.

Lucrarea “Jucatoarea de sah” a lui Alexandru Ciucurencu este singura lucrare oferita la vanzare de Artmark pe 12 iunie care face parte din categoria Tezaur a patrimoniului romanesc si nu poate parasi tara.

Alexandru Baldea, patronul Artmark, cel care a ticluit aproape 3 ani licitatia-duplex Bucuresti Chisinau care va avea loc pe 12 iunie. La Mariott, in Bucuresti si in sediul Parlamentului Moldovean, la Chisinau.

Mihai Stomff, directorul comercial al Artmark, cel care are misiunea de a duce vanzarile aproape sau peste cota de 2 milioane de euro, cat insumeaza estimarile loturilor scoase la licitatie.

3. Spre sfarsitul lunii, Insitutul de Management al Artei – care apartine Artmark –  va tine o a doua sesiune de cursuri. Eu am participat la prima si va voi impartasi impresii intr-un articol separat.